Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » ISMERTE már meg valaki itt a...

ISMERTE már meg valaki itt a volt vagy jelenlegi szerelmét?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogyan talált rá egymásra két egymáshoz közel lakó ember. Mert én eddig folyton csak az ország másik végéről származó embert ismertem meg itt. Sok fővárosi nem is sejti, mekkora előnyük van a vidékiekhez képest? Fővárosi-fővárosi simán tud találkozni, de vidék és vidék közt, vidék és főváros közt is van, meglehet 2-300 km az országban.

És van olyan akit itt ismertél meg, régóta beszélsz vele vagy beszéltél régen de még nem taliztatok és hiányzik?

2013. okt. 26. 18:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Köszi :)

De amúgy nem gondoltál még arra,hogy kiírsz egy kérdést,a lakhelyeddel együtt ide,hogy onnan ismerkednél lányokkal?

2013. okt. 26. 19:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy belekotyogok, de az szokott a legkevésbé bejönni, mert már az ismerkedős kérdéseket AZONNAL lehúzzák, hogy unalmas és bla bla, pedig van ismerkedés kategória.

És tőlem is sok sikert Cult ;)

2013. okt. 26. 19:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Persze,de közben nem tudhatjuk,hogy mi zajlik privátban.

De igazságod van :D

2013. okt. 26. 19:20
 14/17 A kérdező kommentje:

aha Cult, már próbáltam de le voltam oltva -.- :D Inkább nem próbálom már meg! :-D

majd az élet hozza, vagy nem. -.-

2013. okt. 26. 19:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Jobb, ha azt senki nem tudja drága :D
2013. okt. 26. 19:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Kérdező: az életben több esélyed lesz. Vagy ha nethez ragaszkodsz, társkeresők?
2013. okt. 26. 19:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Én itt ismertem meg a barátomat. És eléggé messze lakik tőlem. Mégis úgy éreztem, hogy érdemes vele találkoznom. És már több mint egy éve együtt vagyunk.
2013. okt. 26. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!