ISMERTE már meg valaki itt a volt vagy jelenlegi szerelmét?
Érdekelne, hogyan talált rá egymásra két egymáshoz közel lakó ember. Mert én eddig folyton csak az ország másik végéről származó embert ismertem meg itt. Sok fővárosi nem is sejti, mekkora előnyük van a vidékiekhez képest? Fővárosi-fővárosi simán tud találkozni, de vidék és vidék közt, vidék és főváros közt is van, meglehet 2-300 km az országban.
És van olyan akit itt ismertél meg, régóta beszélsz vele vagy beszéltél régen de még nem taliztatok és hiányzik?
Szia!
Sajnos nekem is van olyan ember, aki messze lakik, ezért még nem tudtunk találkozni, bár ő csak barát, de így is sajnálom. Én fővároshoz közel, de ettől még sok olyan van, aki tőlem nagyon messze lakik, és esélytelen a találkozás. Ez van :(
Azért van pozitív példa is, pár emberrel már sikerült összefutni, megoldani.
És igen, van akivel régen beszéltem és hiányzik.
Sokakat megismertem itt és 60%-uk a fővároshoz közel vagy ott lakik és igaz nem lakik olyan húú de elképesztően messze a fővárostól de nem találkoztam. Ez azért van mert akivel találkoznék az nem csak haveri alapon tenném meg ilyen meg nincs. Lehetséges itt is kapcsolatokat kialakítani de nehezen tudod eldönteni a szándékaikat.
És persze az is beleszól, hogy nem dolgozom így pénzem sincs utazgatni de, ha megtehetném akkor biztos sokakkal szeretnék találkozni.
Én itt ismertem meg a barátnőmet,aki kábé 10 percre lakik tőlem.
Mák,hogy rámírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!