Lányok! Mi lenne a reakciótok?
Figyelt kérdés
Ha összejönnétek egy fiúval, és kiderülne, hogy még nem volt barátnője 16 évesen? (És mondjuk nem azért, mert annyira über ronda) Tetszene, elriasztana, vagy semleges?2013. okt. 26. 18:05
1/8 anonim válasza:
Tetszene. Bár egy 16 éves kicsit fiatal lenne hozzám.
3/8 anonim válasza:
# 2 xDDDDDDDDDD
Egyébként engem nem zavarna. Nekem sem volt még komoly barátom. Szerintem nem gáz. Az a fiú, aki tetszik, 17, és még neki se volt komolyabb barátnője, csak ilyen kavarások... De ha neked még olyan sem volt, az se gáz. Úgyhogy ne aggódj :D
17/L
4/8 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy lesz-e ma este passzív
5/8 anonim válasza:
Nem zavarna egyáltalán, hiszen 16 évesen még olyan fiatal, hogy semmi fura nincs abban, ha valakinek ebben a korban lesz az első barátnője, vagy fordítva egy lánynak ebben a korban lesz az első barátja.
6/8 anonim válasza:
megkérdezném, hogy miért?
amúgy akkora hülyeség ez, ott van az az opció is még, hogy túl okos... nem könnyű az okos emberekkel ;)
7/8 anonim válasza:
kérdező, neked már hány barátod volt akikkel le is feküdtél?
8/8 A kérdező kommentje:
majdnem
2013. okt. 27. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!