Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Mi lenne a reakciótok?

Lányok! Mi lenne a reakciótok?

Figyelt kérdés
Ha összejönnétek egy fiúval, és kiderülne, hogy még nem volt barátnője 16 évesen? (És mondjuk nem azért, mert annyira über ronda) Tetszene, elriasztana, vagy semleges?
2013. okt. 26. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Tetszene. Bár egy 16 éves kicsit fiatal lenne hozzám.
2013. okt. 26. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehugyoznám.
2013. okt. 26. 18:10
 3/8 anonim ***** válasza:

# 2 xDDDDDDDDDD

Egyébként engem nem zavarna. Nekem sem volt még komoly barátom. Szerintem nem gáz. Az a fiú, aki tetszik, 17, és még neki se volt komolyabb barátnője, csak ilyen kavarások... De ha neked még olyan sem volt, az se gáz. Úgyhogy ne aggódj :D

17/L

2013. okt. 26. 18:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Megkérdezném, hogy lesz-e ma este passzív
2013. okt. 26. 18:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem zavarna egyáltalán, hiszen 16 évesen még olyan fiatal, hogy semmi fura nincs abban, ha valakinek ebben a korban lesz az első barátnője, vagy fordítva egy lánynak ebben a korban lesz az első barátja.
2013. okt. 26. 18:15
 6/8 anonim ***** válasza:

megkérdezném, hogy miért?

amúgy akkora hülyeség ez, ott van az az opció is még, hogy túl okos... nem könnyű az okos emberekkel ;)

2013. okt. 26. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:
kérdező, neked már hány barátod volt akikkel le is feküdtél?
2013. okt. 26. 18:41
 8/8 A kérdező kommentje:
majdnem
2013. okt. 27. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!