Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Milyen alakú lány jön...

Fiúk! Milyen alakú lány jön be inkább nektek?

Figyelt kérdés

vannak lányok, akiknek vékony a lábuk, a fenekük is kicsi, de a felsőtestük amolyan szögletes, szélesebb, hasuk is nagyobb, oda híznak inkább a felsőtestre.

És vannak olyanok , akiknek inkább a fenekük nagyobb, kerekebb, meg a combjuk, de a derekuk karcsú, a felsőtestük (nem a mellre gondolok), hasuk sem nagy.

MELYIK tetszik jobban?

És mindenkinek a nagy mell az aud-ász vagy van akinek a kisebb mell tetszik?

2013. okt. 26. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Dinnye!
2013. okt. 26. 17:12
 2/6 anonim ***** válasza:
A 2. leírás tetszik jobban és én a kisebb-közepes melleket szeretem amik feszesek és formásak :) 23/F
2013. okt. 26. 17:12
 3/6 anonim ***** válasza:

A buddha alakú,9 ev koruli kisfiuk!

71/Szabados Józsibácsi

2013. okt. 26. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Kisebb mellek nekem inkább bejövősek és maximum az átlagos, kissé molett testalkat.
2013. okt. 26. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Utóbbi.
2013. okt. 26. 17:33
 6/6 anonim ***** válasza:

a leírásod túl komplikált egy férfinak, legalábbis a heteroknak, főleg így vizualitás nélkül :D legyen vékony/sportos, de ne túl izmos keletnémet súlyemelő

cici: inkább a kisebb jön be, nem baj ha elfér a tenyeremben és nem csak egy baseball kesztyűben xD

2013. okt. 26. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!