Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok mért van az hogy a...

Lányok mért van az hogy a normális srácokkal csak azért nem álltok szóba vele / rá se néztek mert más stílusa van mint az éppen divat?

Figyelt kérdés

2013. okt. 26. 00:22
1 2 3
 21/23 saca0321 válasza:
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem személy szerint a punkok bejönnek.Bár én magam nem vagyok punk,de nekem valahogy tetszik. Bár az a gáz hogy ezt meg senki se hiszi el rólam,mert azt mondják hogy olyan kis cukin nézek ki,és mindíg csak az ilyen divatmajom srácok akarnak velem beszélni,nekem meg ők olyan kis visszataszítóak.(bár ez a személyes véleményem)
2013. okt. 26. 13:24
 22/23 anonim válasza:
(bocsi nem olvastam végig a válaszoakt) Amúgy ha pl a 60-as évekbeli cuccba járkálsz hááát... farmer (ne a rózsaszínre meg a stb. re gondolj mert attol én hányok), póló (szintén alami normális és nem rozsaszín ><') szerintem a normális. De igazából ha jófej tök8! ;) :3
2013. okt. 26. 13:55
 23/23 anonim ***** válasza:
Nagyon igaz, amit Anonymus ir. Senki nem szereti, ha megbamuljak. Nyilvan, ha azert nezik meg, mert milyen csinos, az rendben van, de ha szanakoznak rajta, hogy milyen eretlen szemelyiseg, milyen devians, az nem tul hizelgo.
2013. okt. 26. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!