Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok mért van az hogy a...

Lányok mért van az hogy a normális srácokkal csak azért nem álltok szóba vele / rá se néztek mert más stílusa van mint az éppen divat?

Figyelt kérdés

2013. okt. 26. 00:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Keresnék de ha egy sincs szinte xDD
2013. okt. 26. 00:57
 12/23 anonim ***** válasza:

egy vélemény:

Kedves Urbanista / Kedves ~dá~!

Pár éve kitörő örömmel fogadtam az aluljárók bekamerázását, a dohányzás betiltását, valamint a hajléktalanok és részeges punkok kipaterolását.

Az akkor kialakuló, európaihoz közelítő állapotok azonban a tél folyamán a Móricz Zsigmond körtéri aluljáróban megváltoztak, és a hosszúra nyúló tél elmúltával is maradtak, a cigarettafüsttel, a közvizelde-szaggal és a folyamatosan zaklató (egyébként az alkohol- és drogfüggőségtől eltekintve munkaképes korú és egészségi állapotú) tarháló punkokkal együtt.

Kérlek, a mellékelt képpel együtt tedd közzé a blogon levelemet, így talán a megújuló Körtér képéhez a továbbiakban nem fognak hozzátartozni a fenti, munkába igyekvő embereket zavaró jelenségek.

Alternatív megoldási javaslat: hogy természetesebbnek érezzük jelenlétüket, a jövőre átadásra kerülő állomás látványtervére kerüljenek rá az „egész évben Sziget” jelszó zászlaja alatt táborozó polgártársak is! :)

Kellemes hetet kívánva, köszönettel:

[link]

2013. okt. 26. 01:00
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom hogy nincsenek ilyenek de úgy el ítélni az embert hogy nem is ismerjük őt se az életét rosszabb dolog minthogy ott csöveztek.
2013. okt. 26. 01:04
 14/23 anonim ***** válasza:

Jó tíz éve kihaltak az igazi, bunkó, tarháló punkok a Szigetről. Az Index most visszatelepített két egészséges példányt a középosztály fesztiváljára.

[link]

2013. okt. 26. 01:05
 15/23 anonim ***** válasza:
nézzed meg a videót :D
2013. okt. 26. 01:08
 16/23 A kérdező kommentje:
Azt csináltam xDD
2013. okt. 26. 01:12
 17/23 anonim ***** válasza:
ebből a fajtából volt kint régen százával :D
2013. okt. 26. 01:13
 18/23 anonim ***** válasza:
Normális srácok senkinek sem kellenek, mert ki akar normálisan élni ebben a hülye világban? Hülye srácokra van szükség, hogy ezt a hülye világot, végig tudjuk hülyéskedni.
2013. okt. 26. 02:18
 19/23 anonim ***** válasza:
Mert azokkal nem lehet villogni a barátnők előtt.
2013. okt. 26. 08:25
 20/23 Anonymus :D válasza:
Nekem semmi különösebb problémám sincs a punkokkal, ugyanakkor nem jönnék össze egyel sem, mert más a stílusuk, mást szeretnek. Én inkább a csendes "meghúzom magamat" típusú lány vagyok, míg a legtöbb punk mind a külsejével, mind a cselekedeteivel feltűnő.
2013. okt. 26. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!