Láttam, hogy rengetegen próbálnak itt ismerkedni hátha. Van itt olyan, akinek esetleg jó barátsága vagy szerelme alakult a gyakorinak köszönhetően? Mert én nem látom túl sok értelmét az itt ismerkedésnek.
Figyelt kérdés
2013. okt. 25. 18:39
12/19 anonim válasza:
# 10:
Sajnos többen játsszák itt el a csaj szerepét, mint gondolnád.
13/19 anonim válasza:
Kapcsolatom is lett innen. :) Bármi lehetséges.
14/19 anonim válasza:
12-es:
Én is találkoztam már ilyennel, de azt kicsit sajnálom, h ez neki a szórakozás, persze, ha 10 éves, akkor kicsit még poén is, de ez nem valószínű.
15/19 anonim válasza:
Ha valaki csak elhiteti a másikkal, hogy csaj, arra azért rá lehet jönni, elég egy telefon. :D
16/19 anonim válasza:
6-os vagyok: mármint én voltam szerelmes a csajba...
17/19 anonim válasza:
Rátaláltam a tükörképemre :). Mindenben hasonlítunk, napi szinten levelezünk már 7 hónapja. Csak egy probléma van: az ország másik felében él. De így is örülök, hogy megismerhettem :) Köszönöm GyakoriKérdések:D
N
18/19 anonim válasza:
igen volt egy kapcsolatom is:)
19/19 anonim válasza:
17-es: ment a privi, légy szíves írj vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!