Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Diszkóban mi a titka a táncpar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diszkóban mi a titka a táncparketten való ismerkedésnek?

Figyelt kérdés

Számtalanszor figyeltem már meg, hogy egy csaj magában rázza magát, aztán valami véletlenszerű pali mögé áll, egy ideig bambán vonaglik, majd átkarolja a csajt, akit nem zavar egyáltalán a dolog, majd egy-két perc közös tánc után megfordul a csaj és lesmárolja a csávót, majd kézen fogva távoznak, hogy valami eldugott helyen egy kis laza pettingre kerüljön sor.

Hogy a halálba működik ez a technika? A csávó nem sok mindent csinál, néha mégis főnyereményeket visznek el. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ennyitől már megadja magát egy lány. (ja és nagyrészt ezek nem jártak előzőleg és a csajok se tűntek ribancoknak az "elcsábítás" pillanatáig)

2013. márc. 21. 10:00
 1/7 anonim ***** válasza:
ez jó kérdés. engem is érdekel, de erre igazából csak egy olyan csajszi tudna valaszolni, aki pont ilyen
2013. márc. 21. 10:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Ott tényleg csak a külső. Nem tudok mást mondani. Odajön valaki vagy bejön vagy nem. Nem ismered, beszélgetni nem nagyon lehet, ezért itt csak a vonzalom mérvadó.
2013. márc. 21. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Lehet hogy arról maradsz le, ami 10 perccel korábban történik, amikor a csávó egy kis bogyót ejt véletlenül a lány italába...

Egyébként szerintem ez a dolog egyáltalán nem általános, ha az lenne, mindenki így csinálná. Abban meg biztos lehetsz, hogy a csaj r*banc, normális lány az egyéjszakásba sincs igazán benne, ha benne van, akkor se így.

2013. márc. 21. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Legyél trendi,nézzél ki jól, tudj táncolni...mellé merci/bmw/audikulcs, iphone5 nem hátrány és máris elvetted a nemlétező eszét a tini ribancoidoknak...a normális csajok meg nem járnak ilyen helyekre.

Tomeeee

2013. márc. 21. 11:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Leírták a titkot. Semmi más nem kell hozzá:

-JÓ KINÉZET

-ÖNBIZALOM

és tied a csaj :D

A csaj azért megfordul miután valaki átkarolta /azt kihagytad/ és abban a pillanatban eldönti mi is lesz a sorsa a srácnak. Ennyi!

Hmmm,azok a régi szép idők XD

23/N

2013. márc. 21. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:
4-es: teljesen normális nő vagyok, és régebben én is jártam ilyen helyekre. Szerettem táncolni, ennyi kikapcsolódás kellett, de soha nem ismerkedtem ilyen helyeken fiúkkal, pedig voltak jelentkezők. Szóval ne általánosíts, hogy a normális lányok nem járnak ilyen helyekre. Még ma is azzal a férfival vagyok, aki nekem az első volt :) Szóval ez nagyon csúnya általánosítás....
2013. márc. 21. 15:16
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát legutóbbi alkalommal megfigyeltem jobban ezt a jelenséget, a csajok nem nagyon nézik meg, hogy ki is állt mögéjük, és amikor megfordulnak, hogy ráugorjanak, akkor is csak egy másodpercig nézik, azért ennyi idő alatt párt választani elég fura számomra. Mármint egy szót nem szólnak egymáshoz, amíg ki nem mentek, csaj se tűnik úgy, hogy nagyon érdekelné ki harapott rá, csávó meg max annyit csinál, hogy húzza a csaj seggét a faszához, de semmi látványos táncmozdulat vagy valami. Érdekes, hogy mennyire lemegy a mérce ezeknél a hölgyeknél.

Ja meg ezt nem csak diszkókba láttam már, rendes koncerteken is simán megy ez, főleg azokkal a csajokkal akik az első sorban vergődnek, és hátulról még nincsenek lefoglalva.

Lehet nem általános, de nagyon sokszor láttam már, és már elgondolkodtatott a dolog.

2013. márc. 21. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!