Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szemezés a buszon ismerős? =)

Szemezés a buszon ismerős? =)

Figyelt kérdés

pár hete új melóhelyem van és minden nap délután egy fiúval ugyanazzal a busszal megyünk haza, mindig ugyanoda ülünk, kb egymással szembe és néha rám néz én meg félre.

mi a fenét jelenthet?

nekem bejön a srác :D de ő is félre néz ha ránézek VÉLETLEN :D

későn érő csaj vagyok 22/L

2013. okt. 25. 18:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
lehet tetszel neki, ki tudja :) ennyiből igazából még nem lehet azt se biztosra mondani.
2013. okt. 25. 18:34
 2/24 A kérdező kommentje:
mondjuk elég világfájdalmas arca volt
2013. okt. 25. 18:39
 3/24 anonim ***** válasza:
:DD szóval nem mosolygott?? az nem feltétlenül jelent gondot, nem mindenki mosolyog hozzá, sőt ha magamat nézem akkor én totál lefagyok ha arra nézek aki tetszik, szóval semmi érzelem nincs ilyenkor az arcomon csak semlegesen nézek :D
2013. okt. 25. 18:50
 4/24 anonim ***** válasza:
Szerintem Ő is csak fél egyértelműen kimutatni, hogy bejössz neki! :) Legközelebb ne fordulj el, hadd találkozzon a tekintetetek, és kezdjetek el beszélgetni! :) (Látom, elég gyakran jársz erre, Te is a környéken dolgozol? vagy valami hasonlóval indíts)
2013. okt. 25. 18:55
 5/24 A kérdező kommentje:

de én vagyok a csaj, én biztos nem szólítom le.

nem mosolygott de én se, próbáltam visszafogni magam.

volt már hogy összeakadt a tekintetünk.

de szerintem nem fog leszólítani:( pedig annyira jó lenne

2013. okt. 25. 18:56
 6/24 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy Te vagy a lány, épp ezért írtam, én sem mernék hasonló helyzetben kezdeményezni, pedig én srác vagyok. :)
2013. okt. 25. 19:01
 7/24 A kérdező kommentje:

és akkor mindennap bámuljuk egymást és egyikőnk se lép ?

király :D

2013. okt. 25. 19:18
 8/24 anonim ***** válasza:
Mi pont igy jottunk ossze a parommal :) mennyi ideje szemezgettek msr? Ha csak par alkalom akkor lehet h veszi a batorsagot a srac, de ha mar par het akkor ha leszall a buszrol ints neki v ilyesmi
2013. okt. 25. 21:08
 9/24 A kérdező kommentje:
3 x volt :D
2013. okt. 25. 21:40
 10/24 anonim ***** válasza:
Jé, remélem nem rólam van szó, nekem van ilyen búbánatos fejem. :D
2013. okt. 25. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!