Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszek neki? Esetleg csak...

Tetszek neki? Esetleg csak megnézett? Vagy?

Figyelt kérdés

Mai nap a buszon hazafelé jövet megláttam egy szép lányt, akire többször is ránéztem, de mindig hirtelen elfordult. Ezután próbáltam szemezni vele, de sajnos soha nem jött össze, mert ha rám is nézett, épp hogy egy pillanatra. (Természetesen nem bámultam, csak épp hogy néztem.)

Ha még így lehetne is belőle valami, annyi a gond, hogy én 15 éves fiú vagyok, Ő meg kb. 15-19. (Nem vagyok magas, izmos, szerintem átlagos arcom van. (kicsit talán kisfiús fejjel:D Bár nem tudom, nehéz kívülről néznem magamat.) Plusz még tapasztalatlan vagyok ilyen téren, Ő lenne az első igazi barátnőm. Előző az oviban volt:D)

Köszönöm Szépen a válaszát mindenkinek.

2013. okt. 17. 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből nem igazán lehet eldönteni, hogy tetszel-e neki. Azért ne vegyél rá mérget, hogy a barátnőd lesz :)

Legközelebb próbálj mellé ülni a buszon, és kérdezd meg, hova jár suliba, hol lakik, mutatkozz be neki, aztán ha nem jössz be neki, úgy is lekoptat.

2013. okt. 17. 15:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az oviban volt csak csajod? Ember nagyon hasonlítunk :DD 15/f
2013. okt. 17. 15:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. okt. 17. 15:28
 4/10 A kérdező kommentje:
harmadikig:D (azthiszem.)
2013. okt. 17. 15:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Merrefelé laksz? :D

Amúgy, ha többször is rád nézett, majd el rólad, akkor valószínűleg igen. :) Máskülönben max. 1x vagy 2x csinálta volna.

Annyit lehet csinálni, hogy esetleg legközelebb odamész hozzá, ha megint ezt csinálja. :)

(a kor meg ne érdekeljen, ő sem biztos, hogy ránézésre megállapítja valakiről, hogy hány éves... + lehet nem olyan felszínes, hogy ezen múljon nála a dolog) :D 18/l

2013. okt. 17. 16:15
 6/10 anonim válasza:
Fuuu nálam is volt mér ilyen:D lány vagyok:D de lehet hogy bejössz neki, csak baromira zavarban volt:)(tapasztalat)
2013. okt. 18. 20:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Fúúú. Jó is lenne, hogyha szerencsém lenne:D (Bocs a szóismétlésért:) )
2013. okt. 18. 22:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem szeretnélek letörni, de ha a lány 19 volt, te meg 15 vagy, akkor valószínűleg azért nézett mert te nézted és nem értette, hogy miért nézed :) Inkább korodbeli lányokat keress, náluk több esélyed van.

19/L

2013. okt. 21. 00:11
 9/10 anonim ***** válasza:

tényleg,hol laksz? :)

amúgy ha hirtelen elfordul jelentheti hogy bejössz neki. ki szállt le előbb?

2013. okt. 30. 14:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Somogy megye. Én szálltam le előbb.
2013. okt. 30. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!