Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy kell szemezni, és mit...

Hogy kell szemezni, és mit kell közben csinálni? Miben különbözik a bámulástól?

Figyelt kérdés

Akárhol... utcán, iskolában, buszon... stb.

És gondolom a kérdésből már rájöttetek, hogy sosem csináltam. :D

2013. okt. 24. 19:01
 1/6 A kérdező kommentje:
Egyébként én vagyok a fiú. :D
2013. okt. 24. 19:01
 2/6 anonim válasza:
Csak hosszan, határozottan a lány szemébe nézel. Ha ő ugyan ezt teszi az a szemezés. Ennyi :)
2013. okt. 24. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Mélyen egymás szemébe néztek, semmi mással nem foglalkoztok, aztán az egyikőtök tuti elmosolyodik :)
2013. okt. 24. 19:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha a szemezés közben mosolyogsz már nem számít bámulásnak. És igen valószinű, hogy az egyikőtök elmosolyodik majd. :)
2013. okt. 24. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha huzamosabb ideig összenéztek a hölggyel (2 mp). Arra figyelj, hogy mindig a nő nézzen először félre!

Ha másodszorra is összenéztek, akkor az a nő részéről egyfajta érdeklődés, itt már jó esélyeid vannak. Ha harmadszor is, akkor itt már illik kezdeményezni és odamenni hozzá, hacsak nincsenek fizikai, vagy egyéb más akadályok! Ja és eldobhatsz egy kósza mosolyt is, ha van rá viszonzás sínen vagy, innen már nehéz elrontani ;)

2013. okt. 24. 19:08
 6/6 A kérdező kommentje:

Az igen, normális válaszok ebben a kategóriában!

Köszönöm :D

2013. okt. 24. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!