Működhet egy alibi kapcsolat hosszútávon, akár házassággal?
Köszönöm a válaszokat. Nekem is van meleg pár ismerősöm, tudom, hogy lehetséges, de, mintha taszítanám az ilyen pasikat. Aki még azt is mondja, az is csak dugni akar és utána lelép. Igazából elegem van ebből és a magányból, szeretnék társat találni magamnak, szeretnék lassan családot és gyereket, abban a korban vagyok, ahol már igényli ezt az ember. Nem akarok egyedül lenni.
Beszélgettem leszbikkel is, mondták, hogy van ilyen, a lányoknál is van, aki nem meri felvállalni a másságát, akár még családként is működhet egy ilyen, de nagyon bizonytalan vagyok benne és igazából azt sem tudom, hogy hol lehetne ilyen lányt keresni.
ACABMészy kommentjében semmi nem volt ami fasiszta lenne, viszont volt benne homofóbia. A másik végletet sem kell megtalálni...
Egyébként az alibi kapcsolat NEM működhet. Az egyik homoszexuális ismerősöm azt mondta nekem, hogy ő egyedül örökbe akar fogadni egy gyermeket és felnevelni tisztességesen. Tizenéves korában a tudtára adni, hogy miért nincsen anyukája. Ez már majdnem család, ami egy homoszexuális ember számára, ma is egy lehetőség Magyarországon. Szerintem keress egy férfit, akivel együtt élhetsz, és legyél boldog.
Ne add fel, találsz majd egy pasit akivel boldog lehetsz, első kézből tudom hogy nehéz, de nem kell feladni.
19/F
Egy leszbikus lány lehetne a megoldás aki szintén akarna gyerekeket, meg neki is kell alibi.
Mert egy hetero nő nem hiszem, hogy csak úgy megosztozik rajtad. Bár nem lehetetlen, de talán szerencsésebb egy leszbi lánnyal aki alibit akar szintén, ott nincs később sem féltékenykedés sem konfliktus.
és milyen lenne egy házban két külön bejáratú lakásban, közvetlen szomszédként közös gyerekkel?
Szia,
Ha mindketten őszinték vagytok és van közös cél miért ne működhetne? Egy alibi kapcsolatban a másik a cinkos társad, a barátoddá válik...! Sokszor jobban működik mint egy "átlag kapcsolat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!