Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Najó, fogalmam sincs, hogy...

Najó, fogalmam sincs, hogy mit csináljak, surgos tanács kéne! (? ) (Folyt. Lent)

Figyelt kérdés

Van ez a srác. Egy osztályba járunk, én az elso pillanattól kezdve beleestem és most jön a bonyolultabb része. Eloszor is, nem én vagyok az egyetlen akinek tetszik, csomó lány imádja mondjuk o utálja h így körbeveszik de.. barátnoje van. Zseniális, ugye? Viszont elképesztoen kedves velem, marha jókat tudunk beszélgetni és folyton olyan jeleket küld mintha tetszenék neki, aztán két napra leáll, semmi, utána megint ugyanez és így tovább. És ehhez nekem valahogy nincs kedvem ráadásul mindenki azt mondja, hogy teljesen összeillünk (elképeszto, hogy mi mindenben hasonlítunk) és mondják, hogy várjak míg szakít a barátnojével. Viszont nem tudom, hogy milyen komoly a kapcsolatuk, de o még sohasem beszélt róla.. Komolyan nem tudom, hogy mit csináljak.. Ja és mielott bárki elkezdené, nem olyan fajta srác akinek egyszerre több barátnoje lenne. pont az ellenkezoje.

13/L

(igen 13 három vagyok, tessék mondani, hogy akkor tuti túl fiatal vagyok a szerelemhez, tessék a többi lány alapján elítélni engem is, csak tessék)

(bocsi, ha nyelvtani vagy akármilyen más hiba van a szövegben, gyorsan írtam :p)

(bocsi, hogy ilyen hangnemben írok, de már fáradt vagyok és nincs kedvem semmihez/senkihez :D)

2013. okt. 25. 00:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg túl sokat látsz bele. Ha barátnője van, akkor ne tessék ott illetlenkedi. Kellemetlen helyzetbe kerülhettek mindketten. Ha maguktól szétmennek, jó. Ha nem, jó. De ha te szakítod szét őket, te leszel az iskola kur*ája és mindenki téged fog megvetni. Kb. Amiket jeleknek látsz, lehet, hogy nem többek, csak baráti közeledés.

Egyébként az, hogy hasonlítotok nem feltétlenül jelent jó. Nem tanultad még fizikán, hogy épp az ellentétek vonzzák egymást? :)

2013. okt. 25. 06:31
 2/3 anonim válasza:
Az első kommentelőnek tök igaza van, kivéve h szerelmi ügyben pont nem az ellentétek vonzzák 1mást. Pont az a jó, ha hasonlítotok, van közös témátok, hasonló az étrékrendetek, meg tudtok egyezni ha mentek valahová és még nagyon sokáig sorolhatnám. Remélem segítettem :)
2013. okt. 25. 16:15
 3/3 A kérdező kommentje:

elso kommentelo, én is gondoltam, hogy túl sokat gondoltam bele (ez de furán hangzik :p). és amúgy a zenei ízlésünk (majdnem) teljesen ugyanolyan, ami szerintem jó, viszont o a meno srác én meg a csendes lány vagyok és alapból vannak tulajdonságaink amik nem éppen hasonlítanak pölö én imádok olvasni, o meg inkább game-ezik (amúgy azt én is szeretem, lehet hogy ez a baj velem, túl széles az érdeklodési köröm :D)

második, föntebb mindent leírtam ami neked is szól hogy úgymondjam :)

köszi a válaszokat, mindeképpen segítettek :)

2013. okt. 28. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!