Szerintetek mennyi esélye van fiatal, lehetőleg 14-17 év körüli cuki, aranyos, alacsony, pici lányt találnom, akinek nincs pasija és nyitott is lenne az ismerkedésre?
Figyelt kérdés
Mert köztudott, hogy minden fiú imádja az ilyen cuki lányokat, persze csak, ha jellemre is szeretnivaló a lány. Én úgy látom az ilyen lányokat a legnehezebb megszerezni, mert többnyire foglaltak vagy magasan van náluk a mérce.2013. okt. 24. 22:00
11/15 A kérdező kommentje:
Na kösz a semmit emberek. :D
2013. nov. 8. 14:11
12/15 anonim válasza:
kevesés, mert nincsenek olyan sokan, pont ezért ha találsz eggyet, akkor értékeld! :D
15/15 anonim válasza:
Rolam is szoktak mondani hogy `cuki` vagyok de nem tudom ez mennyire igaz :p ha ugy van szivesen beszelgetnek... 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!