Most miért vagyok már én az éretlen? Nektek mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy egy lánnyal már hónapokkal ezelőtt is beszéltem itt, aztán eltűntűnk. Erre pár napja kiír egy kérdést a keresztnevemmel, hogy hiányzok és jelentkezzek. Beszélgettünk, én már anno is felhoztam a képcserét, de akkor is leblokkolta a kérdést. Ma megint felhoztam, és gyerekeskedik, hogy minek azt? Erre megmondtam neki, hogy akkor hagyjuk egymást végleg. Na erre megkaptam, hogy éretlenebb vagyok mint a 18 éves osztálytársai.
(Amikor én csak egy szintet szeretnék ugrani az ismerkedésünkben)
25f
2013. okt. 23. 18:25
41/42 anonim válasza:
jah h most azt hiszed h kövér?:D
Azt írta h 173cm 65kg majd holnap kiderül:)
42/42 A kérdező kommentje:
Legyen egy jó napod akkor holnap! :D Engem nem érdekel ez már! :D Na szép estét!
2013. okt. 23. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!