Most miért vagyok már én az éretlen? Nektek mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy egy lánnyal már hónapokkal ezelőtt is beszéltem itt, aztán eltűntűnk. Erre pár napja kiír egy kérdést a keresztnevemmel, hogy hiányzok és jelentkezzek. Beszélgettünk, én már anno is felhoztam a képcserét, de akkor is leblokkolta a kérdést. Ma megint felhoztam, és gyerekeskedik, hogy minek azt? Erre megmondtam neki, hogy akkor hagyjuk egymást végleg. Na erre megkaptam, hogy éretlenebb vagyok mint a 18 éves osztálytársai.
(Amikor én csak egy szintet szeretnék ugrani az ismerkedésünkben)
25f
2013. okt. 23. 18:25
1/42 anonim válasza:
Szerintem félénk lgy vele türelmes. De ahogy érzed.
2/42 anonim válasza:
Hónapok alatt sem tudtál vele képet cserélni??? Elég lassan jön az xp. Szerintem a lány volt éretlen.
3/42 anonim válasza:
homo/kamus csaj
elhiheted. csak félrevezet. nincs magasabb szint. férje/barátja van, 50 kg-al több mint mondta
4/42 A kérdező kommentje:
3: nem kamu az tuti, mert egyetemes kérdést is kiírt, jövőre megy, és oda is válaszoltam tudtomon kívül és rám írt.
2013. okt. 23. 18:29
5/42 anonim válasza:
Ha meg akarod ismerni vagy tudni h ki az akkor adj mégegy esélyt.
De am nemntudom miért nem küld képet:/.
6/42 A kérdező kommentje:
Hihetetlen. Fent van itt, tuti olvassa ezt a kérdést, de már nem érdekel. Olyan embernek meg küldött képet, akivel fele annyit sem beszélt mint velem. Ba...a meg!
2013. okt. 23. 18:31
7/42 anonim válasza:
az egyetem miatt nem kamu, neked sincs sok eszed! mitől nem volt kamu? mi oka van erre egy nőnek? lebuktattam itt már szexéhes lányokat eleget :D
8/42 anonim válasza:
Felteszem azért nem kaptál képet mert reméli, hogy látatlanba belészeretesz és utána már el fogod neki nézni, hogy füllentett a valódi súlyáról. Minimum XXL-s a csaj, de elképzelhető ennél nagyobb méret is...
9/42 A kérdező kommentje:
8-as: állítja, hogy sportos és magas. Komolyan teszek már rá. Unom ba meg, hogy én jó fej vagyok meg tök értelmesen kommunikálok a nőkkel, és akkor erre ilyen majd holnap küldök szövegekkel leráz. Menjen az ilyen Kenyába kekszet kapálni.
2013. okt. 23. 18:35
10/42 anonim válasza:
Sportos 18?:D bemutatsz neki?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!