Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen az ember még éretlen a szexre. Szerintetek is?
Az én anyukám személyszerint nem maradi. Ő úgy állt a dolgokhoz, hogy ő is 16 volt amikor elveszítette szüzességét, akkor miért támadjon engem is meg azzal, hogy nem szabad. Engedi, hogy a barátomnál aludjak stb, hisz bízik bennem, főleg miután abba is beleegyezett, hogy egy hónap után ott aludjak a második barátomnál, aki nem elég, hogy idősebb nálam, de már ugye javában nem szűz. És milyen érdekes mégsem feküdtünk le. Csak aludtunk meg beszélgettünk. Csak az 5. hónap után feküdtünk le, akkor vesztettem el a szüzességem. Azóta is együtt vagyunk még mindig. De ezek mi vagyunk.
Amit viszont úgy érzem hozzá kell tennem, hogy sajnos, nagyon sok a mi korosztályunkban lévő emberek között van olyan akinek én is tiltanám. Hisz felelőtlenek, mindennap mással feküdnének össze, valamint azt sem tudják hogy a sok alkoholtól hol vannak. Nem. Az ilyeneknek kéne inkább a még erősebb nevelés. Mert ha belegondolunk akkor itt is a szülők a hibásak.
Na meg vannak azok a típusok akik későn érőek. Ezzel sincs semmi baj. Ha majd úgy gondolják, hogy érettnek és erősnek érzik magukat ahhoz, hogy kialakítsanak egy kapcsolatot, akkor majd megteszik, mindenféle tiltás illetve engedés mellett is.
De ez csak az én véleményem. :)
17/L
Hú,és akkor ezen az egy éven múlik? Ugyan már,ne mondja már meg neked egy kívülálló(akkor sem ha történetesen az anyukád) hogy te hogy érzel és hogy élsz. Meg ha már volt is szex... papoljon csak nyugodtan,ez is azt mutatja,hogy semmit se tud rólad(Mert ha tudna,azért képben lenne a dolgokkal. Ha tényleg annyira ismerne hogy TALÁN jogosan mondhatná ezt. De nem. Nekem pl anyum rám nézett és már tudta,mi van,mert ténylegesen is ismer,nem csak azt hiszi)
19L
"fél évbe telt, mire megszültük, hogy jó, akkor járjunk."
Marha érettek lehettek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!