Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen az ember még éretlen a szexre. Szerintetek is?
Figyelt kérdés
Tegnap anyámmal kb. 1 órát veszekedtem. Tudni kell, hogy 50 éves, én 17 vagyok, és a barátommal most leszünk együtt fél éve. Már lefeküdtem vele, de ezt az anyám még nem tudja. Tegnap olyanokat mondott nekem, hogy én nem is vagyok szerelmes, meg éretlen vagyok a szexre. Hiába mondom neki, hogy el tudom képzelni a sráccal az életem, és tényleg szerelmes vagyok, ő köti az ebet a karóhoz, hogy kislány vagyok, nem akarja, hogy ottaludjak nála 17 évesen. Mikor egyáltalán nem vagyok hülye, védekezünk gumival, nem akarok gyereket... Van 2 nővérem is, és ők csak kb. 18 évesen pasiztak be... húha, akkor most mi van? Szerintetek is igaza van? Vagy csak az én anyám ilyen maradi?
Az, hogy fél évbe telt, azt jelenti, hogy tudod addig még nem itt lakott, és nem voltam benne biztos, hogy akarok vele kapcsolatot, mert a távkapcsolatot fontolgattuk. Aztán ideköltözött az anyjához. Igen, igen, érettek vagyunk. De nyomjad a szövegeidet, így, látatlanba! LÉGYSZI!
2013. aug. 31. 11:23
13/21 anonim válasza:
Én anyukám is idősebb (52 éves), mint a korombeliek anyukája, és máshogy is gondolkozik, mint ők. Valószínűleg anyukád konzervatívabb. Bár szerintem 17 éves kor megfelelő ezekre a dolgokra, és nem úgy viselkedtél, mint a korunkbeliek (seggrészegig isszák magukat, mindenkivel összefekszenek). Nekem anyukám még a szőrtelenítést se pártolta, mert hogy minek, nem is vagyok szőrös... nem tudom mi lesz, ha egyszer feljön ez a pasi téma...
2013. aug. 31. 12:08
14/21 gyilokcica válasza:
Igen, igen, magyarázkodj csak . :) Tudod azért egy 50 éves nőnek van már élettapasztalata, ha visszanézel magadra később rájössz, hogy mennyire éretlen voltál mindenre 17 évesen.
2013. szept. 1. 11:21
15/21 A kérdező kommentje:
Akkor elmagyarázhatod nekem, hogy miért is, hiszen te olyan nagyon okos vagy! Kérlek! Annyira érdekelne a te drága kifejtős papolásod, pont, mint anyámé!!
2013. szept. 1. 12:16
16/21 gyilokcica válasza:
Én csak azt mondom, hogy teljesen érthető, hogy anyukád ilyeneket mond. Ő ismer téged a legjobban, és hogy nem tart érettnek, annak oka lehet. Tudod, nem a kor számít. Az anyád valószínűleg 18 éves korodban is így fog hozzáállni a dolgokhoz. Hogy a nővéreidnek miért nem papolt? Talán mert ők ebben a korban már érettebbek voltak.
Persze úgyis a saját fejed után mész, csak nehogy túl késő legyen majd bocsánatot kérni anyukádtól.
2013. szept. 1. 13:00
17/21 A kérdező kommentje:
Most hozzáteszem, hogy anyám semmit nem tud rólam, ugyanis semmit nem mondok el neki. Nem azért mert ahogy te fogalmazol, éretlen vagyok. Már miért lennék az? Nem tudja az anyám, hogy pl. evészavaraim vannak, vagy, hogy mennyien kikezdtek már a suliban, mert nem mondtam el neki. Nem beszélek ilyenekről senkinek. Én ilyen vagyok. De ne haragudj már, ne próbálj megítélni, pont annyit tudsz rólam, mint a saját anyám. Én vagyok a legkisebb, sajnos nem hiszem, hogy valaha fel fogja fogni, hogy én is felnőttem. Egyszer sem beszélgettél velem, te mégis azt mondogatod, hogy éretlen vagyok. Igazad van, tök reális, amit mondasz.
2013. szept. 1. 14:08
18/21 gyilokcica válasza:
Akkor mondd már meg, hogy mi a francért írtad ki a kérdést! Itt senki sem ismer, főleg nem az anyádat, akkor mit vársz? Hogy neked adjon mindenki igazat ÚGY, hogy nem is ismer? Úgy beszélsz, mintha az anyád lenne a hibás azért, mert nem ismer. De mint te is mondtad, ez azért van, mert nem mondasz el neki semmit. Az egy elég hülye kifogás, hogy "ilyen vagyok, és kész". Nem is tudom miért várod el, hogy anyád érettként kezeljen, ha nem úgy viselkedsz...
2013. szept. 1. 14:19
19/21 A kérdező kommentje:
A kérdést személyes vélemények kikéréséért tettem fel drága, és úgy látom te nem tudsz olvasni, mert te egyből belém kötöttél. Amúgy... de igen kifogás, tudod vannak olyan emberek, akik magukba zárkóznak, és senkivel sem osztják meg a problémáikat. Ez vagyok én is. Nyugodtan írj még, mostantól nem igazán érdekelsz. Szia! Puszika!
2013. szept. 1. 19:37
20/21 gyilokcica válasza:
Puszika?
Olvasd vissza amit írtál, majd ha felnőttél. Saját magadat fogod kinevetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!