Ilyen testi különbségekkel érdekelhetem egyáltalán?
Figyelt kérdés
Egyetemisták vagyunk, még nem annyira ismerjük egymást, de ha külön ülök a barátnőimtől, vagy pl ők nem jönnek be előadásra, sokszor mellém ül. Olyankor néha beszélgetünk órán, de általában figyelni szoktunk. Viszont ha mond valamit, akkor mindig nagyon közel hajol hozzám, néha már kicsit furcsa is...
Szóval az a baj, hogy a srác kb 25-30 centivel magasabb nála, de nagyon vékony, én viszont duci vagyok.
Ettől még érdekelhetem? Honnan veszem észre, ha igen és hogy jelezhetném neki, hogy nagyon kedvelem? Nem vagyok túl beszédes.
2013. okt. 23. 17:10
11/16 anonim válasza:
Ha jól látom a visszautasítás félelme nagyobb benned, mint az, hogy másé lesz a srác.
El tudnád képzelni, hogy visszautasít, de ettől még továbbra is barátok lesztek, szakmai kapcsolatotok továbbra is gyarapszik?
12/16 anonim válasza:
El tudod képzelni, hogy nem utasít vissza, és boldogok lesztek? (Ne feledd a Pygmalion-hatást!)
13/16 A kérdező kommentje:
Ha visszautasítana, borzasztóan megalázva érezném magam, nem hiszem, hogy utána már képes lennék egyáltalán beszélni vele, vagy a közelében lenni. Ő az első olyan srác, akit nagyon kedvelek, még nem volt soha barátom sem, egyszerűen nem találkoztam olyannal, aki érdekelt volna.
2013. okt. 23. 21:36
14/16 anonim válasza:
nem mindegy, hogy nem érdekelt senki, vagy egyszerűen csak kövér vagy.
15/16 A kérdező kommentje:
Ennek mi köze ahhoz, hogy van rajtam plusz kiló? Egy kövér lány is tud szerelmes lenni, akármilyen furcsán is hangzik :) Egyébként meg nem vagyok kövér, ahhoz még 10 kilót minimum fel kéne szednem
2013. okt. 28. 20:29
16/16 anonim válasza:
Szerintem semmi baj ha egy lány nem 30 kg. Nekem annak ellenére hogy magas és vékony vagyok (192 cm) tetszenek az alacsony és kicsit kövérebb lányok is. Nemrégiben volt is egy próbálkozásom egy ilyen lánynál, semmi jelét nem adta hogy tetszenék neki, ugyhogy esélytelen volt. De szerintem ha jelét adod annak hogy nem csak barátja szeretnél lenni a srácnak, akkor megtetted a dolgodat. Annyinak elégnek kell lenni. Nem csak beszédre gondolok, hanem akár csak egy olyan pillantás, testbeszéd ugye. Bőven elég. Biztos észreveszed hogy pedálozik-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!