Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdekelhetem a srácot?
Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályomban,aki év elején jött hozzánk,nekem egyből nagyon szimpatikus volt,és nagyon megszerettem.Eléggé zárkózott abból a szempontból,hogy alig tudunk róla valamit,magáról sose beszél seniknek.Az a helyzet,hogy a többi lánnyal teljesen máshogy viselkedik mint velem,velük hülyéskedik,meg gyerekes,velem nem sokat van ugyan,de teljesen más mint velük,komolyabb. Év közben kétszer volt oszan,hogy mosolyogva nézett vagy egy percig.Ezek jelenthetnek valamit?2013. aug. 1. 21:25
1/3 anonim válasza:
szerintem érdekled a srácot, csak nem tudja hogy ez kölcsönös e :)
2/3 anonim válasza:
Szoktál vele beszélgetni? Már mint interneten.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2es,egyszer írtam neki úgy karácsonykor,mert akartam kérdezni tőle valamit,arra válaszolt is,de utána megérdezte,hohy hogy vsn,meg ilyenek,de arra nem írt vissza másnap se,viszont azután,a suliban mosolygott meg köszönt,nem úgy ahogy szokott(már ha köszön,nem szokása,kicsit flegma)
2013. aug. 3. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!