Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ilyen testi különbségekkel...

Ilyen testi különbségekkel érdekelhetem egyáltalán?

Figyelt kérdés

Egyetemisták vagyunk, még nem annyira ismerjük egymást, de ha külön ülök a barátnőimtől, vagy pl ők nem jönnek be előadásra, sokszor mellém ül. Olyankor néha beszélgetünk órán, de általában figyelni szoktunk. Viszont ha mond valamit, akkor mindig nagyon közel hajol hozzám, néha már kicsit furcsa is...

Szóval az a baj, hogy a srác kb 25-30 centivel magasabb nála, de nagyon vékony, én viszont duci vagyok.

Ettől még érdekelhetem? Honnan veszem észre, ha igen és hogy jelezhetném neki, hogy nagyon kedvelem? Nem vagyok túl beszédes.

2013. okt. 23. 17:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

24 cm-vel vagyok nagyobb a barátnőmnél. 6éve együtt.

Téged miért zavar, hogy ekkora a magasság különbség?

2013. okt. 23. 17:16
 2/16 A kérdező kommentje:
Igazából nem is a magasságkülönbség zavar, hanem az, hogy duci vagyok ő meg nagyon vékony. És emiatt lehet, hogy irtózik tőlem, vagy ilyesmi
2013. okt. 23. 17:18
 3/16 anonim ***** válasza:
Ettől még érdekelheted :D Néha legyél többet távol a barátnőidtől akkor lehet mégtöbbet fog körülötted lenni és így talán elhív valahova ha a tényleg tetszel neki. De ze is odamehetsz hozzá :)
2013. okt. 23. 17:18
 4/16 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nem tudok elszakadni a barátnőimtől, folyton együtt lógunk, megbántani meg nem szeretném őket.

Viszont nekik van barátjuk tehát nem érdeklő őket az ismerkedés.

Van, amikor a srác akkor is odajön, amikor ők ott vannak, és pl együtt megyünk kajálni,de olyankor általában én sosem beszélek, mindig csak a barátnőim és eléggé kirekesztve érzem magam.

Viszont nagyon kedvelem, mert ahhoz képest, hogy elsősök vagyunk, nagyon felnőtt, két lábbal áll a földön, okos, nem felszínes divatmajom.

2013. okt. 23. 17:23
 5/16 anonim ***** válasza:

Legyen önbizalmad! :)

- Agyadnak súgd meg, hogy, tudd, hogy azonos szinten vagy a vele. Ő is ember és ő is kíváncsi lehet rád.

- Koncentrálj azokra, amiben jó vagy. Humorodra, tehetségedre, hobbidra. Ez önbizalmat adhat.

- Nyugodt környezetben képzeld el, azt, amit szeretnél, hogy megtörténjen. Ha arra koncentrálsz, amit akarod, hogy történjen, a tudat alattid segíteni fog eljutni odáig. (ez a Pygmalion-hatás)

Találj közös témát!

- közös óra, közös barátok, közelgő programok, egy film, amit láttatok...

Tartsd szóval.

- Ha nem locsogsz, az nem gond!

- Beszéljen ő. Figyelj és kérdezz, de ne legyen gyors interjú belőle.

Ha kínossá kezd válni a téma vesztés, egy kedves elköszönés új indítópontja lehet a következő beszélgetésnek.

2013. okt. 23. 17:35
 6/16 A kérdező kommentje:
Nincs köztünk kínos hallgtás, nagyon jól el tudunk beszélgetni :) Inkább az a bajom, hogy nem tudom, tetszhetem-e neki. (és hogy hogyan szakadjak el egy kicsit a barátnőktől de ez nem ebbe a kategóriába tartozik)
2013. okt. 23. 17:40
 7/16 anonim ***** válasza:

Jaj, ne aggódj, nagyon sok pasinak tetszenek a ducibb lányok is. Ha érdeklődik irántad, beszélget veled, akkor nem hagyod hidegen :)

Beszélgetés közben érintsd meg a karját, vállát, hajolj hozzá te is közelebb, suli után hívd el valahová, vagy üljetek be az egyetemi kávézóba két óra között, tanuljatok együtt, ilyesmi :)

2013. okt. 23. 17:50
 8/16 A kérdező kommentje:
Jaj... arra nem tudnám rávenni magam, hogy elhívjam, ráadásul sokszor fogja magát és eltűnik. De nincs barátnője, ez biztos.
2013. okt. 23. 17:53
 9/16 anonim ***** válasza:

Nézzük az eshetőségeket:

- Vajon, ha nem kezdeményezel, lenne más, aki elcsavarja a fejét?

- Hogyan érintene ha más lesz a barátnője?

- Miként fogadnád, ha visszautasítana?

- Szakmai kapcsolatotokat hogy érintené az egész?

2013. okt. 23. 19:03
 10/16 A kérdező kommentje:

-Nem hiszem

-Rosszul

-Nagyon rosszul

-Elég rosszul

2013. okt. 23. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!