Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak engem zavar nagyon ha...

Csak engem zavar nagyon ha egy csaj cigizik?

Figyelt kérdés

Vegyünk egy példát:

Ülök a buszon, van rajta egy szép csaj. Megtetszik, és egyszer csak meghallom. Nemsokára lehet cigizni... stb. És el megy a kedvem a csajtól. De nagyon. Engem kv.ára felb.@sz ez, hogy jó nők így rontják el magukat. Nem jönnék össze ilyen csajjal.. Nektek mi a véleményetek az egészről??? Nemet és kort is írjatok légyszi :)

Köszi a választ!

F/16

2013. okt. 23. 16:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Látszik, mennyi primitív válaszoló van itt. A kérdező egy szóval nem írta, hogy belekötne bárkinek a magánéletébe, nem kötözködni jött ide, csak megjegyezte, hogy nem jönne össze dohányzó lánnyal, mert zavarja. Erre primitív válaszolónk még az édesanyját is elszidta a kérdezőnek, jelentettem is a válaszát.

Mindenkinek joga van hozzá, hogy ne akarjon cigissel összejönni, nem?

Én sem jönnék össze cigissel, bár nem feltétlen kizáró ok, bár veszettül utálom a cigifüstöt. De ha tud úgy cigizni, hoyg én abból semmit ne érezzek, akkor nem zavarna, persze sajnálnám, hogy függő ettől a dologtól.

30/F

2013. okt. 23. 16:26
 12/23 anonim ***** válasza:
50%

Annyira imádom az ilyen álszent embereket. "Jajj milyen gusztustalan a cigi", "Jajj hogy szennyezi egészségünk". Mert az a chips zabálók, gyógyszeresek, akik kávét hamburgert, meg hasonló szarokat esznek, illetve mondjuk vezetnek autót, vagy bármilyen járművet azok kvára nem szennyezik saját maguk és mások környezetét.

Könyörgöm a 21 szd.-ban vagyunk minden káros, és minden szennyez, minden mű már, mindent előállítanak ami bizony sok szenny keletkezésével áll. Szerinted a levegőbe cigi nélkül nem lenne szmog meg mi egymás? És akkor sír a sok "makulátlan" ember hogy dögöljünk meg. Imádom az ilyen vak tömeg nyomorultakat !!!

Illetve ha cigizik akkor ő már csak a szenny hulladék selejt ember lehet és dögöljön meg. GRATULÁLOK FIAM! Gusztustalan? Azt meg tudtad hogy a lányok is szoktak kakilni meg hasonló dolgokat csinálni! Vagy ezek megmelengetik a szíved?

2013. okt. 23. 16:32
 13/23 Beviz Elek ***** válasza:

Nem csak téged zavar, már más is tett fel ilyen kérdést (meg ugye nagy a bolygó ahhoz, hogy csak téged zavarjon).

Engem viszont egyáltalán nem zavar. Mi a csajommal reggel kiülünk kávézni és együtt cigizünk. Volt egy idöszak amikor nem cigiztem, ö akkor is cigizett és az sem zavart.

2013. okt. 23. 16:37
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. 12-es. Én nem általánosítottam, én csak annak az egy anyázónak mondtam sértő/sértőbb dolgokat.
2013. okt. 23. 16:37
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

*12!

Igen, van akinek gusztustalan, és van aki él vele. Ezek előbb-utóbb mind megtalálják a párjukat (cigis-cigis, nem cigis-nem cigis), egymást viszont nehezen viselik, ez szerintem normális, és igenis kellemetlen, ha megtetszik valaki, de rájössz, hogy egy gyárkémény, és speciel te nem szereted a füstöt. Őt majd elviszi egy olyan, aki szintén szívja. Neked meg nem kell mindenkit lehordanod, nem vagyunk egyformák.

2013. okt. 23. 16:39
 16/23 anonim ***** válasza:

Én elfogadom hogy nem tetszik valakinek, de semmi alapja nincs arra hogy ilyeneket írogasson hogy máglyára a dohányosokkal, illetve a te hasonló "gyárkémény" hozzászólásaid se díjazom. Amíg nem hívlak szaró gépnek, addig te se jellemez hasonló jelzőkkel.

Mint ha itt senki nem lenne függője senkinek, és senki nem költene el csomó pénzt valami "hobbira" mint ha mind környezetünket és egészségünket védve élnénk kis életünk(lehetetlen).

Egyébként én se szeretem a füstöt, naponta maximum 3 szálat szívok el, de 90%ban napi 1 és nem tolerálom hogy valaki ezért megbélyegezzen.

2013. okt. 23. 16:44
 17/23 dragonkalo ***** válasza:
73%

Engem nem zavar,sőt még örülök is neki,hogyha cigizik. :D

15/F

2013. okt. 23. 16:45
 18/23 anonim ***** válasza:
semminek*
2013. okt. 23. 16:45
 19/23 anonim ***** válasza:
Nincsenek cigis ismerőseim én is a buszon érzem amikor mellém ül egy nő/lány, aki büdös. Rosszul vagyok tőlük. 14/L
2013. okt. 23. 17:05
 20/23 anonim ***** válasza:

Engem zavar, és sok más embert is!

Nemcsak maga a cigi füst zavar, hanem az h ez egy nőnek nem áll olyan jól..

2013. okt. 23. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!