Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket nem zavar, ha a csaj folyton mosolyog, vigyorog, nevet a társaságotokban?
Figyelt kérdés
Úgy értem,a randin. Most lesz az első randink,és ismerem magamat,tudom,hogy ha zavarban vagyok,akkor vigyorgok csak mint a tejbetök. :D Mivel egy jó humorú sráccal töltöm a randit,ezért nyilván lesznek megszólalásai,és én valószínűleg végig fogom röhögni a randit. :D Ez nem baj? Nem zavar titeket fiúk? És az,ha találkozáskor mikor meglátjuk egymást,vigyorgok rá??
19/L
2013. aug. 3. 14:58
1/5 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszene, viszont vannak akikek idegel.
2/5 anonim válasza:
Kicsit nagyképű leszek de én is ilyen poén arc vagyok. Szeretem ha vidámak körülöttem az emberek, inkább vigyorogj össze vissza mintsem fapofa legyél. Szerintem ez jó ha ilyen vagy látszik hogy van benned élet és tudsz örülni dolgoknak. Nem várom el hogy mindenképpen nevetni kell mellettem hiszen bárkinek lehet rossz napja, de a flegma csak úgy vagyok embereket akik egy mosolyt nem tudnak elengedni azokat inkább elkerülöm, ezért ha ismernél látnád is hogy nincs az ismerőseim között ilyen. Gondolom a srác még aranyosnak is fogja találni a röhögéseidet, meg szerintem nyilván azért hívott el mert sejti hogy milyen vagy. Sok sikert :)
4/5 anonim válasza:
Én azt pozitív visszajelzésnek veszem. 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!