Na erre varrjatok gombot? :-D Nem gyenge agyi kapacitás egy lánytól? Vagy én vagyok a hülye?
Épp elkezdtünk volna ismerkedni, erre írja nekem:
"De azt se tudod ki vagyok, miért akarnál megismerni?"
Itt borultam el:
"Az ismerkedés szó jelentését vágod? Arra szolgál, hogy olyan emberrel beszélgetünk, akit még nem ismerünk. De igazad van, ilyen agyi kapacitás mellett inkább hagyjuk."
itt tényleg az arccal van a baj kedves Kérdező.
Bírom ahogy hypeolod magad,közben meg hát tudjuk...
Elárulnád nekem hogy hány éves vagy? Légyszi :))
Amúgy én nem csak értelmesnek tüntetem fel magam, hanem az is vagyok, ez bizonyított tény :P De erről többet szót se, mert a valóban okos ezzel nem kérkedik, míg a hülye annál inkább...(persze csak okosnak hiszi magát, közbe az egója jóval nagyobb mint az IQ-ja..)
Aki nem érti mit is szeretne a kérdező, vagy miről is beszél az ne törje meg a nemes csendet. Szegény ennél világosabban nem tudja magát kifejezni, azt hogy nem értitek mit is akar mondani az nem az ő hibája. Persze, nem ő az atyaúristen, és nem is hiszi magáról. Egyszerűen csak egy bizonyos határt nem akar/tud átlépni. Vessetek meg, de teljesen egyetértek vele hogy nem akar olyan nőkkel/lányokkal ismerkedni akiknek nagyobb az öntudata mint az esze, és a média agymosásán felnőtt generációra magasból tesz. Vannak elvárásai, és egyben értékei is.
Mi ezzel baj? Hogy nem akar egy olyan mellett lenni akit szégyellne? Pff... látom nem szabad ezt feszegetni, mert tényleg a 70-80% ilyen.
32: :) Legalább írj valami konkrét véleményt is a fröcsögésed helyett, köszi.
76%-os: te érted mi a szituáció, jól esnek ezek az objektív elvakulatlan szavak.
67%-os nő. Ismét olvasd el az alkérdést szövegértési nehézségeid leküzdésének érdekében: ott olvashatod, hogy én hajtottam el...van még kérdésed?
eggyütt érzek veled kérdező:))
én ugyan lány vagyok,de nap mint nap találkozok ilyen diszpéldányokkal,sőt rengeteg ilyen p.csa vesz körül :)),nagyon durva.
Hmm...mi nem volt ebben konkrét? Nem akarom elhinni, h ilyen hamar sikerült volna legyőzni a szellemi fölényemmel??? Nehezebb meccsre számítottam :DDD
Na de komolyra fordítva a szót: hány éves is vagy akkor? Sokmindent megmagyarázhatna...(priviben is írhatod)
Valóban elég hülye egy mondat. De talán csak arra volt kíváncsi, mivel keltette fel a figyelmed, csak szerencsétlenül fogalmazott.
Szerintem kicsit idegbeteg módon reagáltál rá. Hacsak nem volt már előtte vele egy hosszabb beszélgetés, amiben hasonló butaságokat írt, akkor én egy rosszul megfogalmazott mondat alapján még nem hülyézném le a másikat, pedig ha valakinek vannak igényei a partnerével szemben, akkor az én vagyok.
De te tudod, ha emiatt elveszítette a vonzerejét a lány, akkor keresgélsz tovább és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!