Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Na erre varrjatok gombot? :-D...

Na erre varrjatok gombot? :-D Nem gyenge agyi kapacitás egy lánytól? Vagy én vagyok a hülye?

Figyelt kérdés

Épp elkezdtünk volna ismerkedni, erre írja nekem:

"De azt se tudod ki vagyok, miért akarnál megismerni?"

Itt borultam el:

"Az ismerkedés szó jelentését vágod? Arra szolgál, hogy olyan emberrel beszélgetünk, akit még nem ismerünk. De igazad van, ilyen agyi kapacitás mellett inkább hagyjuk."

2013. okt. 22. 18:36
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
41%
nem tudok a pártodra állni, el vagy szállva magadtól, és felsőbbrendűnek képzeled magad, úgyh erről ennyit.. de javíts ki, ha tévedek.....
2013. okt. 22. 18:54
 22/57 A kérdező kommentje:
22: már miért lennék elszállva? nem a nők könyörögnek olyan férfiak után, akiknek vannak kitűzött céljaik, határozott elképzeléseik? Lehet hogy te jól érzed magad egy érzelmi zsákutca nő társaságában...
2013. okt. 22. 18:56
 23/57 anonim ***** válasza:
41%
érzelmi zsákutca nő?:D nehezen, mert én is nő vagyok... a lány cask akarta tudni, h mivel keltette fel az érdeklődésedet, 1-2 bokot akart csak, te meg kioktattad-na innen gondoltam h felsőbbrendűnek hiszed magad..
2013. okt. 22. 18:58
 24/57 anonim ***** válasza:
46%

Kérdező, na engem próbálj meg szóban kifingatni..:D

Amúgy meg feltételezem sose volt még barátnőd, már úgy értem, h hosszabb távú, komolyabb kapcsolat. Aki csak kicsit is élt már párkapcsolatban (legyen az nő v férfi) hamar rájön, h a nők és a férfiak teljesen másképpen kommunikálnak, egész egyszerűen mást értenek bizonyos mondatok, kijelentések alatt és másmilyen következtetéseket is vonnak le..Te gondolom eddig csak a haverjaiddal kommunikáltál és nagyjából hasonlóak is vagytok, így most ki vagy szédülve ilyen tök lényegtelen kis baromságon...de elárulom neked, fognak még meglepetések érni, hacsak nem állsz össze egy másik hapsival :D

2013. okt. 22. 18:59
 25/57 A kérdező kommentje:
Ja akkor már értem miért jött elő a sértett barbi babás öntudatod...:D Milyen bókot? Nem is ismerem, akkor meg majd nyomulós gyökérnek tartott volna. Komolyan azért ne szopjuk már le a pápát egy ismerkedésért. Csak már nem először tapasztaltam ezt és a haverjaim is, meg távolabbi ismerősök.
2013. okt. 22. 18:59
 26/57 A kérdező kommentje:
Nagyon tévedsz 85%, voltak már barátnőim és hozzászoktam az igényességhez....
2013. okt. 22. 19:00
 27/57 anonim ***** válasza:
ja, és sose könyörögtem senkinek :D
2013. okt. 22. 19:00
 28/57 A kérdező kommentje:
Igen tudom, most minden mondatrészt az önmagát értelmesnek feltüntető nő kiragad és szénné kötözködi. 85%os: ne menj át más vizekre, hiszen nem tudsz semmit a magánéletemről, de büszkén állíthatom, azért akaszt ki ez a dolog ennyire, mert a volt barátnőim mód felett értelmesebb nők voltak, és utánuk mintha nem találnék épeszű nőt, aki szingli és még csak nem is szállt el magától a semmire...
2013. okt. 22. 19:03
 29/57 anonim ***** válasza:
ok, mostmár biztos vagyok benne h azt hiszed h te vagy az atyaúristen, aki előtt mindenkinek hanyatt kell vágnia magát.. nos, megsúgom: nem te vagy :D
2013. okt. 22. 19:03
 30/57 A kérdező kommentje:
Állítottam ilyet? Baj van a szövegértéseddel :D Miért kellene beérnem egy szellemi rövidnadrággal? Te sem éred be egy kocsmatöltelékkel.
2013. okt. 22. 19:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!