Fiúk, nektek milyen belső tulajdonságok jönnek be?
Egy lánynál fontos, hogy rendesen ki tudja fejezni magát? Vagy inkább az a jobb, ha egy kicsit félénk?
Inkább legyen okos, vagy inkább egy kicsit butácska?
Reál legyen vagy humán gondolkodású?
Csendes, szerény legyen, vagy inkább lázadó, hangos?
Milyen lányok a vonzóbbak?
Én állandóan gondolkozom az élet és hasonló dolgok értelmén. Általában mindig az a vége,hogy az életemnek nincs értelme.. Ha egy lánnyal nem tudok elbeszélgetni hasonló dolgokról akkor 99% hogy nem járnék vele. Mivel én utálok kezdeményezni, ezért örülnék ha ő kezdeményező lenne :D Egyértelműen okos.. A gondolkodásmód mindegy. A csendes/lázadó pedig addig nem gond, amíg nem kezd el kvásan viselkedni. Nagyjából ennyi.
Amúgy az sem árt ha sportol valamit. Nem szeretem, ha egy lány egésznap a plázában van. (ez egy 16éves srác véleménye.)
Nézzük amiket felsoroltál:
-Tudja kifejezni magát! Én is igyekszem férfi létemre kitörni az elvárt férfiideál kereteiből és kimutatni az érzelmeimet. Mindet. Már csak azért is. Jó, ha ez kölcsönös.
-Az jó ha okos. Nem kell, hogy 3 diplomás professzor-asszony legyen, de azért az élet alapvető dolgaival, a hétköznapokban boldoguljon el egyedül is. Nem jó, ha még egy égőt sem tud kicserélni.
-Inkább humán gondolkodású legyen. Többet ér, azt hiszem.
-Legyen inkább csendes és szerény. A lázongás még sosem vezetett semmire, a hangos embereket meg utálom.
Ezeket kérdezted, így a sajátjaimat nem teszem hozzá. De azért legyen minden káros szenvedélytől mentes. És ha pörgős, nos... az nem az esetem.
22/F
Az, hogy ki tudja magát fejezni nem ellentéte a félénknek. A félénk is ki tudja magát fejezni, csak nem mindig akarja.
Az okos lány jobb, de nem jó, ha okoskodik. A fiú se jó, ha okoskodik.
A reál v humán tökmindegy.
A csendes és szerény inkább az arab világban vonzó, nem árt, ha egy lánynak van véleménye, még ha nem is hangoskodik feleslegesen.
És a legfontosabb: legyen VIDÁM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!