Miért nem lehet lányokkal haverkodni?
Figyelt kérdés
Én szeretnék lányokkal haverkodni, de akárhányszor erre törekszem, kinevetnek, hogy a lányok vagy járni akarnak veled, vagy eldobnak, nincs más lehetőség. De miért?2013. okt. 22. 06:59
1/8 anonim válasza:
Mert fiú és lány között nincs igaz barátság.
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
jajj velem meg pont fordítva.. mindig is szerettem volna egy fiú havert de mindig félreértenek. ezért kell olyat találni aki meleg. xD én is inkább a lányokat szeretem szóval nem másznék rá egy fiúra, de megteszik ezt ők helyettem. :/
5/8 anonim válasza:
Szerintem egészséges lelkületű csajok maguk is méltóságukon alulinak érzik azt, hogy srácot lelki szemetesként kezeljenek.
Férfi-nő közti haverság baráti körön belül szerintem úgy normális, hogy nincs köztük minden érzelmünket őszintén megbeszéljük a másikkal szintű bizalmaskodás, hanem csak egy társaságot alkotnak, pl. közösen strandolnak, túráznak, buliznak, grilleznek.
Ez főleg úgy működhet, ha egyikük sem szingli. Sok társaságban teljesen elfogadott, hogy régi barátok egy kicsit a másik csaját is nőként kezelik, sőt a csajok is kacérkodnak a srácokkal. Pl. naptejjel bekenés, hát masszázs, tánc
6/8 anonim válasza:
Nálam pont fordítva van, amíg csak haverkodok a csajokkal, addig minden rendben, nem okoz nagyobb kihívást. Azonban párkapcsolatra még senkinek sem kellettem.
7/8 anonim válasza:
Nálam ugyanez van, csak én vagyok a lány... sül a pofám ha félreértik :/
8/8 A kérdező kommentje:
Van lány barátom/haverom velem egy idős, de csak ő van egyedül, és már szarul esik, ha menni akarok vhova, akkor őt nyaggatom állandóan. Nálam is az van, h néha rosszul nyitok, tényleg haverkodni akarok és az jön vissza, hogy bocsi de nem ismerkedem, pedig csak dumálni akartam. Igaz, h olyanok felé kell nyitni, akinek tartós kapcsolata van, azokkal lehet barátkozni. Vagy esetleg már fiatalon házasodtak...
2013. okt. 22. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!