Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az jó szerelmi vallomás, ha...

Az jó szerelmi vallomás, ha egy fiúnak levélben írom le, hogy hogyan láttam eddig a barátságunkat, és hogy mikor szerettem bele? L/14

Figyelt kérdés
Úgy találam ki barátnőmmel, hogy moziba hívjuk ketten a fiút, mivel a legjobb haverunk, és a vetítés után átadnék neki egy levelet, amiben leírtam, hogy a kb 8 éves barátságunkat én milyen szemszögből láttam, és mikor, és hogyan szerettem bele. Szerintetek ez így jó?

2013. okt. 21. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
szerintem nem, egyrészt ketten mennyetek el valahova, és rendesen mondd el neki mint mindenki
2013. okt. 21. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne írj neki levelet, mert ha visszautasít akkor égsz majd de nagyon. Inkább próbáld jelezni neki hogy tetszik neked... Ill. figyeld, hogy muttja e jelét annak hogy kedvel téged. Ha nem akkor kampec.
2013. okt. 21. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Hagyd ki a barátnődet ebből. Menjetek el hétvégén sétálni vagy valahová és az együtt töltött nap végén mondd el neki szóban, hogy az a harci helyzet, hogy szeretlek!
2013. okt. 21. 18:12
 4/7 anonim válasza:
Nagyon nem jó ötlet, ki van próbálva. Még fél év múlva is közröhej tárgya voltam...
2013. okt. 21. 18:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Én 16 éves srác vagyok, tehát nagyjából meg tudom mondani aminek egy korombeli, vagy valamivel fiatalabb srác örülne.

Szerintem a levél jó ötlet, mert ha olyan régóta ismeritek egymás, lehet fura lenne elé állni és szavakba önteni. Írd meg levélben, nyugodtan, van rá időd, fogalmazz egy kicsit humorosan, egy kicsit érzelmesen, és NE nyálasan (ez nagyon fontos!).

És a mozit úgy intézd, hogy kettesben menj vele, szerintem ha a barátnőd is ott van, az erőltetett, nem jó úgy, mégha régóta is ismered. Egy ilyen levél átadása előtt legyetek igenis kettesben. Amikor elbúcsúztok mehet puszi az arcra, átnyújtod neki a levelet, és csá.:D Ja és pironkodva várod majd a reakcióját másnap. Ennyi.

2013. okt. 21. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:
hálelúja
2013. okt. 21. 19:11
 7/7 anonim válasza:
Hát nekem ha nem tetszenél is ezzel megtetsznél :) Mosolyognék egyet biztos de nem mondanám el másnak
2013. okt. 26. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!