Hogyan mondjam meg neki, hogy TETSZIK?
Van egy srác akivel táborba ismerkedtem meg. Jó viszonyban voltunk egymással, hülyültünk, poénkodtunk, meg ilyenek. Vele voltam talán a legjobb barátságban a táborba. Egyszer meg is kértem, hogy egyen a mi asztalunknál (utána mindig ott evett :3).
Miután vége lett a tábornak bejelölt facebook-on. Először csak azért írt rám, mert úgy gondolták az anyukáink, hogy ismerik egymást (mivel egy napon születtünk és egy kórházban). Később már egyre gyakrabban kaptam tőle üzenetet. Ma már szinte ott tartunk, hogy mindennap beszélünk egymással (július óta már 1300 üzenetet küldtünk egymásnak). Sokat poénkodunk, merjük egymást lehülyézni, mutatott nekem gyerekkori fotókat magáról és én is magamról. Olyan dolgokról beszélgetünk amiket másnak nem is igazán mondunk el. Szinte már legjobb barátok vagyunk.
De én már egy ideje, nem csak a barátja akarok lenni. Lassacskán elkezdett tetszeni a fiú. Az a jó, hogy hasonló az élet stílusa, az érdeklődése. Szóval egyszerűen tökéletes. Igaz meg vannak a hibái és tisztába is vagyok velük. Ezért gondolom úgy, hogy ez nem az a "csak látásból ismerem azt a görög Adoniszt az iskolából és egyszerűen tökéletes" hanem a "nem tökéletes, nem is szép, de valamiért mégis vonz benne valami" fajta tetszés.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mit tegyek? Félek ha elmondanám és még se kellenék neki, vagy nem jól fogadná, akkor tönkre mehet a barátságunk. Ha mégis elmondom, akkor meg, hogyan csináljan. Én tényleg nem akarom elszúrni, ezért kérlek szépen minden embert aki elolvasta a kérdésemet (és értelmesen hozzá tud szólni) az segítsen!
Első válaszoló,
1. nem ilyen bután akarom megoldani a dolgot.
2. állandóan lájkolja a képeimet és én is szoktam lájkolni az övét.
Ehh :D Szerintem nem kell letámadni, de mégis legyen egyértelmű a szándékod. Ha ennyire jó barátok vagytok, akkor nem gond élőben lebeszélni egy sétát valami parkban, stb.
Ezt a ha mégse kellenék neki hozzáállást gyorsan felejtsd el.. mivan, ha ő is ugyanezt gondolja? :)
Sok sikert ;)
Ismerem az érzést, tavaly velem ugyanez volt. Nekünk nem romlott meg a kapcsolatunk, azóta is nagyon jóba vagyunk, szórakozunk :)
Ha érdekel, leírom privátban hogy hogyan mondtam el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!