Mondjam meg neki, hogy én komolyan kedvelem?
Figyelt kérdés
Barátságból lett több, de neki van valakije. Mégis flörtöl velem, meg ölelget meg gyakran járunk sétálni, kávézni együtt. Én komolyan kedvelem, sőt szeretem, nagyon nagyon szeretem, és abban reménykedtem, hogy elhagyja értem a barátnőjét. De nem úgy tűnik. Nekem ez a baráti alapon dolog nem fog menni sokáig, ahányszor látom és nem tudom ő benne mi zajlik le, felfordul a gyomrom. Fáj amikor mondja viccből a szexdumáit és én meg közben örülnék ha valóban így gondolná. Most is pont összevesztünk, hogy én megint min kapom fel a vizet, amikor ő kijelenti, hogy a csajjal mennek el a hétvégére kirándulni. Mondjam meg, hogy másra számítottam, amikor megismerkedtünk? Mondjam, hogy azt hittem ...nem tudom mit hittem, hisz már akkor foglalt volt. Szóval mégis mit hittem? Mit tegyek?2013. okt. 4. 20:18
1/2 anonim válasza:
Szerintem mondd meg! Nem vesztesz semmit. Ha nem mondod meg, csak rosszabb lesz. Én a helyedben megmondanám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!