Hogyan találhatnám meg?
Asszongya,hogy!
Volt 1 csaj.Szeptemberben láttam mindössze 2x.(most leszögezem nem érdekelnek a "miért nem mentél oda hozzá,töketlen vagy stb hsz-ek,ha ezeket írnád lapozhatsz is tovább")
Hogy tudnám megtalálni?Kizárva,hogy legyek ott akkor amikor láttam,mert azóta 1x se jött.Lehet változott az órarendje,vagy nem tudom.Tudom hogy néz ki,hogy öltözködik,melyik busszal jár,és hogy mikor kb(intervallumba megtudom adni :D)
Ennyi alapján mégis hogy tudnám megtalálni?Minden létező segítséget elfogadok.Gondoltam rá,hogy körbekérdezgetem a buszmegállóban az embereket,hátha valaki felismeri,vagy kiplakátolom (bár az picit pszihopata megoldásnak tünne :D :D)
Üdv,
Egy önjelölt Sherlock-Holmes.
:D Bro,a nevét nem tudom,hogy lenne közös ismerősöm vele?
Elment elöttem,és ennyi.Megragadott a tekintete,viszont reggelente velem nehéz,mivel túl kómás vagyok ahhoz,hogy emberi kapcsolatokat létesítsek. :( Semmit nem tudok róla.Semmit
A kinézetén;öltözködésén;melyik busszal ment,mikor.Ennyit tudok róla.
De nem látom szeptember óta. :'(Ami azért már nem most volt.
Szept 12.én láttam utoljára. :(
könyörgöm...esetleg leírhattad volna ide,hogy néz ki ,hol láttad. minden amire emlékszel. így hogy segítsünk?
tanács ide kevés,csinálj róla rajzot és rakd ki ide meg facere,h keresed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!