Miért hiszi az emberek többsége azt (naivan) hogy a társkeresőkön megtalálja azt, amit az életben nem tud megtalálni? Közeli női rokonom nem egyszer verték már át ilyen oldalakon. Hiába figyelmeztettem hogy az egy álságos és hazug világ.
Én is társkeresőn találtam életem párját!
Ennek már lassan 4 éve! Most vártjuk az első babánkat :)
Úgyhogy vannak kivételek!
Elképzelhető, hogy a való életben nincs társaságuk, nem járnak szórakozni, nem tudnak hol ismerkedni és úgy gondolják, hogy a társkeresőn több emberrel találkoznak. Vagy, hogy levelezés útján több esélyük van felkelteni valaki érdeklődését irántuk, mint ha csak leszólítanának valakit.
Egyébként volt már rá példa, hogy társkeresőn komoly kapcsolat alakult ki. De átverésekre is.
Én is jelentkezem, és jelentkezem egy kedves barátnőm nevében is, szóval húzzatok be még kettőt a "társkeresőn találta meg a párját" csoportba :)
Amúgy szerintem nem hiszik - én sem hittem - ez is csak egy lehetőség. Miért rosszabb ez, mint bulikban ismerkedni, ahol - általánosítok - a legtöbb fiú csak egy éjszakát szeretne?
Én úgy voltam vele, hogy suliba már nem járok, a kollégáim mind foglaltak, a baráti társaságba évek óta nem jött új ember, bulikban a fentiek miatt nem próbálkoznék többet, hát miért ne próbáljam meg ezt is?
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!