Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, Metroszexuális pávák...

Lányok, Metroszexuális pávák vagy igazi férfik?

Figyelt kérdés

Tényleg a legtöbb lánynak az ilyen vasalt hajú borotvált köcsögök jönnek be? Miért nem a rövid hajú/kopasz izmosabb(szőrösebb) férfik?

Emiatt lesz a legtöbb hím -> hímringyó. Miért kell elferdíteni a világot?

2013. aug. 11. 18:49
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
Igen, a legtöbb lánynak az IGÉNYES férfiak jönnek be ma már, de a kérdésed szándékosan úgy van feltéve, hogy ezeket áztassa és a lányok azt válaszolják, hogy az igénytelen, elhízott, szőrös, stb. kell nekik mert az az igazi szerinted.
2013. aug. 11. 18:55
 2/44 anonim ***** válasza:
100%
nekem sem a férfik tetszenek, hanem a férfiak, meg a helyesírási szótárak.....
2013. aug. 11. 18:56
 3/44 anonim ***** válasza:

Majd ha háború vagy valamilyen katasztrófa lesz te leszel a befutó. Addig csak az számít kinek szebb a tollazata.

Gondolj csak bele mire mész az erőddel? Semmire. Tétlenségre vagy kárhoztatva. Ki tudja, talán amíg élsz.

Feltéve, hogy nem akarsz fegyveres erőknél szolgálni de ahhoz bírnod kell a rugalmatlan hierarchiát

2013. aug. 11. 18:56
 4/44 anonim ***** válasza:
38%

De válaszolok is fiúként ha segít. Nem vagyok se hímringyó se vasalt hajú, de van hajam mert a lányoknak is tetszik ha normális, ápolt haja van egy fiúnak.

Nem gyúrtam magam 100 kilósra, mert sok lánytól hallom, hogy undorítónak tartják.

És nem vagyok tetőtől talpig szőrös, mert valahogy az se jön be nekik kopasz fejjel társítva. Nem hiszem hogy az igazi férfi egy félig ősember-mutáns lenne.

2013. aug. 11. 18:57
 5/44 anonim ***** válasza:
Egyébként én is utálom, hogy ez van félre ne értsd. Manapság csak a külcsín számít és semmi más(joker a stex), mégis miért csodálkozol, hogy annyi mindenki úgy akar kinézni mint a tévében a kémiai vegyület
2013. aug. 11. 19:00
 6/44 anonim ***** válasza:
Herótom van a kis nyámnyilá páwáktól...úgy hogy nekem az "igaziak" jönnek be, mint ő:images.fanpop.com/images/image_uploads/The-Gorgeous-Jensen-Ackles-jensen-ackles-40869_600_900.jpg (lehet a linkelés nem tökéletes mert telefonról írok)
2013. aug. 11. 19:00
 7/44 anonim ***** válasza:
ezt neked természetes kiválasztódás
2013. aug. 11. 19:03
 8/44 anonim ***** válasza:

Ki tudja lehet, hogy kétszáz év múlva az újszülöttek már apróval és sültös sapkával jönnek a világra.

(ez csak vicc volt, ha nem lett volna egyértelmű de azért tényleg elkorcsosuláshoz vezet valamilyen szinten az tuti)

2013. aug. 11. 19:06
 9/44 anonim ***** válasza:

Éppen a természetes kiválasztódás a lényeg. Mindig más jellemzők hasznosak a környezet függvényében. A külső (arányos arc, helyes arc) szintén jó géneket mutat, az alacsonyabb hormonszintű férfiak tovább élnek és valahol olvastam, hogy a spermájuk is több mert ők azzal versengtek nem a testi erővel.

Ma már a nőknek nem annyira szempont egy férfi testi ereje ezért erre kezdtek figyelni, mert változott a környezet.

2013. aug. 11. 19:09
 10/44 anonim ***** válasza:
100%
Azon kívül, hogy tetszetős nem hiszem, hogy a szépségnek bármi haszna is lenne.
2013. aug. 11. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!