Lányok, Metroszexuális pávák vagy igazi férfik?
Tényleg a legtöbb lánynak az ilyen vasalt hajú borotvált köcsögök jönnek be? Miért nem a rövid hajú/kopasz izmosabb(szőrösebb) férfik?
Emiatt lesz a legtöbb hím -> hímringyó. Miért kell elferdíteni a világot?
Majd ha háború vagy valamilyen katasztrófa lesz te leszel a befutó. Addig csak az számít kinek szebb a tollazata.
Gondolj csak bele mire mész az erőddel? Semmire. Tétlenségre vagy kárhoztatva. Ki tudja, talán amíg élsz.
Feltéve, hogy nem akarsz fegyveres erőknél szolgálni de ahhoz bírnod kell a rugalmatlan hierarchiát
De válaszolok is fiúként ha segít. Nem vagyok se hímringyó se vasalt hajú, de van hajam mert a lányoknak is tetszik ha normális, ápolt haja van egy fiúnak.
Nem gyúrtam magam 100 kilósra, mert sok lánytól hallom, hogy undorítónak tartják.
És nem vagyok tetőtől talpig szőrös, mert valahogy az se jön be nekik kopasz fejjel társítva. Nem hiszem hogy az igazi férfi egy félig ősember-mutáns lenne.
Ki tudja lehet, hogy kétszáz év múlva az újszülöttek már apróval és sültös sapkával jönnek a világra.
(ez csak vicc volt, ha nem lett volna egyértelmű de azért tényleg elkorcsosuláshoz vezet valamilyen szinten az tuti)
Éppen a természetes kiválasztódás a lényeg. Mindig más jellemzők hasznosak a környezet függvényében. A külső (arányos arc, helyes arc) szintén jó géneket mutat, az alacsonyabb hormonszintű férfiak tovább élnek és valahol olvastam, hogy a spermájuk is több mert ők azzal versengtek nem a testi erővel.
Ma már a nőknek nem annyira szempont egy férfi testi ereje ezért erre kezdtek figyelni, mert változott a környezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!