Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, Metroszexuális pávák...

Lányok, Metroszexuális pávák vagy igazi férfik?

Figyelt kérdés

Tényleg a legtöbb lánynak az ilyen vasalt hajú borotvált köcsögök jönnek be? Miért nem a rövid hajú/kopasz izmosabb(szőrösebb) férfik?

Emiatt lesz a legtöbb hím -> hímringyó. Miért kell elferdíteni a világot?

2013. aug. 11. 18:49
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

De nem is az erejükről. :D A top sportolók meg nem az eszükről. :)

Különben mindkét csoportban akadnak helyesek is, vagy olyan aki helyes volt míg fejbe nem rúgták párszor (fociban).

2013. aug. 11. 19:52
 32/44 anonim ***** válasza:
Én szőrös vagyok. Fürdöm, borotválkozom, vágom a körmöm. Mitől lennék igénytelen? Mert nem vagyok csupaszcsiga? Szánalmas.
2013. aug. 11. 20:04
 33/44 anonim ***** válasza:
Én pedig szőrtelen. Van egy csík a hasamon. Látható hónaljszőröm sem igen van, még a borotválásával sem kell vesződnöm.
2013. aug. 11. 20:09
 34/44 anonim ***** válasza:

Ez a szőrösséggel szerintem épphogy egy mondvacsinált probléma. A nők szőrtelensége alig néhány évvel előbb jött divatba, előtte ők is szőrös lábbal, hónaljjal mászkáltak. Ahova odanőtt, többnyire ott is maradt. Épp a mai társadalom egyik irányzata a nemek jellemzőit szélsőségesen eltúlozni, tehát a nőknek azt sugallni, hogy teljesen csupaszok legyenek, mint egy 6 éves kislány, a pasi meg akkor férfi, ha tán még a hátán is szőr nő.

Ezzel együtt az emberiség általánosságban valamiért egyre szőrtelenebb lesz. Legalábbis a tudósok szerint.

2013. aug. 11. 21:28
 35/44 anonim ***** válasza:

Ez a helyzet különben más jellemzőkkel is. Ma egyrészt a közelítés, az uniszex, másrészt a szélsőség, a távolodás érvényesül. Ez a távolodás pedig jobban kiélezi a nemek általános jellemzőit, mint régen történt.

Tehát a nő legyen egy darázsderekú, hatalmas mellű, díszelgő plázacica, 40 kilóval.

A férfi egy hatalmas, kigyúrt, kopasz, szőrös izompacsirta.

Érdekes ezt a két csoportot egymás mellett látni. A sok uniszexet, meg ezeket.

2013. aug. 11. 21:31
 36/44 anonim ***** válasza:

Mi?!

Én azt látom, h a nőknek férfi kell. Izmos vagyok, magas, igényesen öltözködöm, sosem volt baj azzal, h találjak egy lányt magam mellé.

2013. aug. 11. 21:47
 37/44 anonim ***** válasza:
Persze, hogy férfi kell nekik, csak nem mindnek egyforma. :) Ahogy a pasiknak se egyforma csajok kellenek, bár tényleg kisebb a szórás.
2013. aug. 11. 21:48
 38/44 anonim ***** válasza:
Szerintem az értékek csúsztak el. Az izmosság, vagy a (vélt) igényesen öltözködés még nem alap semmire. És a szépség sem. A legtöbb szépfiú olyan buta, hogy ettől önnön ostobaságukat sem képesek érzékelni. Mintha minden csak genetika lenne. Innen csak egy gondolati ugrás az eugenika.
2013. szept. 14. 13:55
 39/44 anonim ***** válasza:

A butaságuk talán csak lustaság. Nem sok észre van szükség szépfiúként.

Az izmosság meg már nem divat.

2013. szept. 14. 15:38
 40/44 anonim ***** válasza:
A butaságuk sima igénytelenség. Sem IQ-juk, sem műveltségük nincs. Persze van pár kivétel. A hímringyó/elferdítés dolog is érdekes, amit a kérdező ír. Erről az oldalról is nézni kell a dolgot.
2013. szept. 14. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!