Lányok, Metroszexuális pávák vagy igazi férfik?
Tényleg a legtöbb lánynak az ilyen vasalt hajú borotvált köcsögök jönnek be? Miért nem a rövid hajú/kopasz izmosabb(szőrösebb) férfik?
Emiatt lesz a legtöbb hím -> hímringyó. Miért kell elferdíteni a világot?
Te is bonyolítod, utolsó.
Nagyon egyszerűen, NŐI szemmel:
"Miért nem a rövid hajú/kopasz izmosabb(szőrösebb) férfik?"
Mert ezek "csúnyák". Amazok meg vonzóak. Ennyi. A nőknél is a külsőnél KEZDŐDIK. :)
Szerettem már bele nem vasalt hajú, sőt, majdnem kopasz, nem borotvált testű, kissé nagydarab férfiba is.
De az bensőleg fogott meg, az önzetlensége, odaadása, az, hogy felnézett rám, nem pedig a teste tetszett (majd 100 kiló), az izmai, pocakja, szőrössége, vagy a hajának hiánya. Az végig nem tetszett meg, csak hozzászoktam. Viszont továbbra is megakadt a szemem a csinos, sok hajjal rendelkező, helyes, vékony srácokon. Az más kérdés, hogy nem cseréltem volna le rájuk.
"A butaságuk sima igénytelenség. Sem IQ-juk, sem műveltségük nincs."
Ez sem mindig igaz. Talán nem egy észlény egy ilyen srác, nincs három diplomája, doktorija, de attól még lehet értelmes, lehetnek értékes benső tulajdonságai.
Ezek szerintem többet érnek, mintha valaki okoskodik mellettem, meg a diplomáját mutogatja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!