Nincs már esélyem megtalálni a srácot, igaz?
Figyelt kérdés
Kb. 3 éve történt. Kecskemétről utaztam Veszprémbe. Kecskeméten felszállt a buszra egy srác, Dunaföldvárig utazott. Már a buszmegállóban is nézegettük egymást. A buszon mellém ült, próbált velem beszédbe elegyedni a könyv kapcsán, amit olvastam, de én akkor még mulya kislány voltam, teljesen zavarba jöttem, leblokkoltam és nem tudtam normálisan beszélgetni vele. Sajnos.
Azóta is gyakran gondolok rá. Különleges fiú volt, nagyon megfogott benne valami. Nem megy ki a fejemből.
Kb. 1,5 éve láttam Dunaföldváron a buszról. Tűzoltóság feliratú póló volt rajta.
Elhatároztam, hogy megkeresem. Facebookon nézegettem földvári embereket, neten keresgéltem a dunaföldvári tűzoltók után, de semmi.
Valaki tud tanácsot adni?
2013. okt. 20. 21:04
21/21 A kérdező kommentje:
Hát kösz, hogy megpróbáltok deprimálni, de már késő.
2013. okt. 21. 06:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!