Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek semmi esélyem megtalálni ezt a lányt?
Figyelt kérdés
Ma voltam a budapesti vidámparkban és nagyon tetszett egy lány. De iszonyúan tetszett! Vörös haja volt, gyönyörű szép barna szeme kb. 15-16 éves lehetett (én 16 vagyok) kb 170-175 centi magas. Nem hiszem, hogy vlenne pasija, mert az apjával ment meg a húgával...Tudom ettől még lehet psaija. A lényeg, hogy ki akarom deríteni ki ő? Legalább a nevét. De az a baj, hogy azt sem tudom! =( Teljesen esélytelen lenne? Még azt sem tudom, hogy egyáltalán budapesti-e. :(2011. aug. 24. 00:09
2/14 anonim válasza:
Ha odamentél volna hozzá egy kicsit beszélgetni,lenne esélyed.. de h csak kinézetre ismered.. hát semmi esély, mégcsak arra sem h lásd mégegyszer. Sajnálom ha letörlek,de ez van.
3/14 A kérdező kommentje:
Látom nem bírtad ki, hogy ide is be trollkodj valami fa...ágot. Gratulálok az eszedhez. Mennyél szépen vissza legozni, az való neked. 8)
2011. aug. 24. 00:13
4/14 A kérdező kommentje:
Előző zsicinek ment. Második: Hát köszi gondoltam, hogy ez van sajnos... :(
2011. aug. 24. 00:13
5/14 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én is sokszor jártam már így és sajnos többet nem láttam azokat a szép lányokat. :(
Főleg, ha azt nézzük, hogy te még egy két millás nagyvárosban élsz én meg csak egy 200 ezresben...
8/14 anonim válasza:
Ha van lóvéd,akkor megoldható.
Térfigyelő van a vidámparkban is.
Megkeresed aki nézi,elmondod az időpontot,rákerestek és akár egészen az autójukig követheted.
Akkor ugye megvan a rendszám és újabb csúszópénzért egy rendőr ismerősöd lekéri a lakcímét.
Ennyi.
50-100ezerből simán megvan.
9/14 Ivan Iljics válasza:
Eredetileg valami vigasztaló mélyértelmű bölcsességet akartam írni...
De tényleg, ha gazdag vagy akkor simán megoldod ahogy korábban írták.
10/14 anonim válasza:
De ha esetleg ki is adna rá ennyi pénzt és megtalálja, mi a garancia arra, hogy összejönnek?:D Mondjuk a csaj nem akar semmit, vagy van pasija, rohadás messze lakik stb.. akkor szívás. Ennyi pénzt rááldozni :DD Inkább törődj bele h ez nem jött össze.. :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!