Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek semmi esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek semmi esélyem megtalálni ezt a lányt?

Figyelt kérdés
Ma voltam a budapesti vidámparkban és nagyon tetszett egy lány. De iszonyúan tetszett! Vörös haja volt, gyönyörű szép barna szeme kb. 15-16 éves lehetett (én 16 vagyok) kb 170-175 centi magas. Nem hiszem, hogy vlenne pasija, mert az apjával ment meg a húgával...Tudom ettől még lehet psaija. A lényeg, hogy ki akarom deríteni ki ő? Legalább a nevét. De az a baj, hogy azt sem tudom! =( Teljesen esélytelen lenne? Még azt sem tudom, hogy egyáltalán budapesti-e. :(
2011. aug. 24. 00:09
1 2
 11/14 Solarian ***** válasza:

húga is vörös volt?

viszonylagosan nagy segge volt a csajnak?

Apja kopaszodott?

lehet ismerem...

2011. aug. 24. 00:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Ilyen az élet. Hasonló szitu szinte minden ember életében megesik. Majd elfelejted. Páromra (mikor még nem voltunk együtt) "rá mászott" egy csaj a városi buszon (ismeretlenül beleült az ölébe, bújt hozzá), elmondása szerint nagyon jó csaj volt. Telefonszámot cseréltek. De Murphy törvényeihez híven pont le volt merülve párom telefonja, így a lány egy cigis dobozra írta fel a számát. Mondanom sem kell, hogy miután elfogyott a cigi, párom a dobozt összegyűrte és kidobta, megszokásból. Már rég hazaért mire kereste a telefonszámot. Gondolhatod, hogy szidta magát.

De ez így van rendjén. Soha többet nem találkozott a lánnyal. Úgy gondolom, ha a nagykönyveben meg van írva a szerelmetek akkor úgyis találkoztok még. Az övék nem volt. Szerencsére.

2011. aug. 24. 08:40
 13/14 anonim ***** válasza:
szerintem a térfigyelt egy csajért nem mutatják meg ha jol nézel ki megyek én XDXD 15/l
2011. aug. 24. 10:59
 14/14 anonim ***** válasza:
hirdesd a kékfénybe
2011. aug. 24. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!