Hogyan tudassam vele, hogy a barátja szeretnék lenni? (rendkívül bonyolult) 14/F
Sziasztok!
14 és 1/2 éves fiú vagyok.
Régebben (kb 3-4 hónapja) megismertem egy nagyon szép és kedves lányt (kb. fél évvel fiatalabb nálam), azonban utána 2 hónapig nem beszéltünk.
Pár napja felkerestem facebookon, és azóta órákat beszélgetünk vegyes témákban.
Az első dolog amit a miújság kérdésemre válaszolt hogy tegnap szakított a barátjával.
Egyszer olyat is mondott, hogy van aki tetszik neki, de ő nem akar kezdeményezni.
Nekem Ő nagyon tetszik, de még sose volt barátnőm és nem tudom hogyan kéne tudatnom vele a céljaimat.
Addig már eljutottam, hogy szégyen facebookon keresztül barátnőt szerezni, szóval el kéne hívnom őt valahová.
Nos ezek az én gondolataim. Kinek mi a véleménye? Mit tudnátok javasolni nekem?
aranyos vagy, ez aztán a rendkívül bonyolult helyzet :D
viszont elég intelligensnek tűnsz, így nem hiszem, hogy különösebb tanácsra lenne szükséged...jó duma, beszélőkészség, hívd el valahova, kis figyelmesség, azt kész
Köszönöm mindkettőtöknek a választ! :D
Most arra várok, hogy bejelentkezzen facebookra, és megkérdezem, hogy holnap el tudunk-e menni sétálni.
Majd adok helyzetjelentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!