Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi van ezzel a világgal?...

Mi van ezzel a világgal? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Múltkor beszélgettem egyik régi ismerősömmel (14 éves lány). És ő csak a ,,pasijairól" tudott beszélgetni. Valami ilyesmit mondott:

,,Szerintem egy kapcsolatban nem a szex a fontos, hanem a kézfogás, smárolás, szerelem." Mondom neki: ,,14 éves vagy, nemrég még beszélni sem tudtál. Mennyit tudsz te a szerelemről?"

Ezen megsértődött.

Na most: tényleg ennyi hülye élne a földön? Vagy mivan?

2013. okt. 19. 16:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ne akadjunk ki, nekem is volt ismerősöm, akinek 12 évesen már aktív szexuális élete volt.. most lesz 18 és egy külön lakásban él a férjével és a kb 1 éves gyerekével:) és boldog:) annyi meg elég! ha a saját erkölcse és értékrendje szerint ő jó, akkor Neked nincs jogod belerondítani a boldogságába!

az egy dolog, hogy boldog tudatlanság, de akkoris.. ő legalább boldog, mi meg nem:D

2013. okt. 19. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!