Mi van ezzel a világgal? (Többi lent)
Múltkor beszélgettem egyik régi ismerősömmel (14 éves lány). És ő csak a ,,pasijairól" tudott beszélgetni. Valami ilyesmit mondott:
,,Szerintem egy kapcsolatban nem a szex a fontos, hanem a kézfogás, smárolás, szerelem." Mondom neki: ,,14 éves vagy, nemrég még beszélni sem tudtál. Mennyit tudsz te a szerelemről?"
Ezen megsértődött.
Na most: tényleg ennyi hülye élne a földön? Vagy mivan?
valóban.a szex is fontos:D
egyébként, túl sokat nem tud,de tudod milyenek a 14év körüliek többségében. ez a tipikus "én érettebb vagyok a korosztályomnál" stb. persze ez általában nem így van.
most bontogatja a szárnyait.
"14 éves vagy, nemrég még beszélni sem tudtál." :D:D:D Itt felsírtam a röhögéstől :D
Fontos a szex, de nem 14 évesen. Hanem 18 éves kortól a legjobb szerintem.
Mi van ezzel a világgal?!?! van olyan, aki azt meri állítani, hogy nem a szex az elsődleges egy kapcsolatban?!?! UramIsten! nooormáliiis?!?!
Nem is lenne ilyen szar a világ, ha ilyen, vagy hasonló maradna a gondolkodása mire felnő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!