Csajok ennyire gáz egy ajándék?
Figyelt kérdés
Ha még ismerkedünk,de viszek a lánynak egy kisebb ajándékot,azzal már egyből elástam a csajnál magam??De miért??
28\F
2013. okt. 19. 15:41
3/11 A kérdező kommentje:
Egy rajz róla (igaz,nem én rajzoltam)
2013. okt. 19. 15:46
4/11 anonim válasza:
sztem nem gáz, inkább aranyos, de miért, nem tetszett neki, vagy mi volt?
5/11 A kérdező kommentje:
Azóta kicsit furán viselkedik,meg nem nagyon ér rá mostanában.
2013. okt. 19. 15:49
6/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy sértő volt a rajz? (pl kapafogak kiemelése vagy ilyesmi..)
7/11 anonim válasza:
jaaaa, tényleg.. nem volt sértő??
8/11 anonim válasza:
Ha nem személyesen te rajzoltad, és egy ilyen személyes ajándékról van szó (nem minden nap kap az ember saját magáról rajzot), akkor szerintem ezt gondolhatja egy picit soknak is. Ha már jártok, és ezzel leped meg, akkor oké. De az elején én inkább valami egyszerűbb, jelképes ajándékot vinnék a helyedben. (Lány vagyok.)
9/11 anonim válasza:
Felnött ember vagy. És komolyan nem tudtad, hogy ajándékot az elején sosem viszünk???
Azért nem viszünk, mert nem ismered még a lányt, nem tudod mi a jó neki és elég needy-s alapjában véve. Plusz a lányban olyan érzést kelt, hogy ezért viszonzást vársz, és ez feszélyezi. Sose vigyél az elején!
10/11 anonim válasza:
Magamról egy rajz, hát... fotózkodni is utálok, nemhogy még ez. Persze biztosan jószándék vezérelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!