Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit küldjek a lánynak?

Mit küldjek a lánynak?

Figyelt kérdés

Egy lánybarátommal sokat szoktunk beszélgetni, nagyon jól megvagyunk. És, egy alkalommal felajánlottam neki, hogy kívánhat valamit. Ekkor azt kérte tőlem, hogy küldjek neki egy képet, valami felirattal rajta.

Szerintetek mit kéne küldenem? mi lenne az ami, elég romantikus, aranyos, de azért nem túlzottan, mert..még csak barátok vagyunk. nem akarom elrontani :) Egyébként olyan, visszafogottabb srác vagyok, nem az a tömeg ember. :D

Legutóbb küldet neki egy képet, aminen egyik felén vigyorgok mint állat, a másik felén meg egy papírra írtam hogy Jó éjt..-és a neve- :) azt kedvesnek találta.

2013. júl. 11. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
Hát ha biztos győzelemre mész akkor egy képet a széfedről amit alig tudsz becsukni a sok pénztől...
2013. júl. 11. 11:22
 2/7 A kérdező kommentje:
kösz :'D de azért ezt még megfontolom...
2013. júl. 11. 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2013. júl. 11. 11:29
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Pedig ez az egyetlen amivel biztos a siker. Minden más "vagy igen vagy nem". De a pénzel mindenki megvehető.
2013. júl. 11. 11:30
 5/7 xKakashix ***** válasza:

Képet nem tudom mit küldjél, viszont szövegem van:

Szerelem reggel, szerelem délben, szerelem este...Az a kur*a csaptelep xD

2013. júl. 11. 11:37
 6/7 anonim ***** válasza:
valami kreatívat, amiből arra következtet, hogy ott lennea helye melletted :D pélsául ilyen kerti kép, kiterítesz egy pokrócot és mindenből kettőt raksz ki, két párna, két sör (vagy amit szeret) :D és odaülsz egyedül, talán ebből veszi, hogy ott a helye
2013. júl. 11. 12:23
 7/7 A kérdező kommentje:

Először is: :DD:D köszi, jók a válaszok, jó arcok vagytok :DD

Másodszor: Az utolsó válaszadó ötlete tényleg aranyos :)) lehet megcsinálom.

Köszönöm mindenkinek!

( ja és.. mire érted azt hogy: never say never? )

2013. júl. 17. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!