Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan lány most, aki...

Van itt olyan lány most, aki bulizni készült ma de valamiért nem ment el viszont lenne kedve beszélgetni velem?

Figyelt kérdés
Egy 26 éves srác.
2013. okt. 18. 23:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
Jajj aranyoskám, hát magácska csudára okos ! Nem fél kend, hogy magát is az árbócra húzzák ? Ismerem én ezeket a falusi sihedereket, a nadrágjukba mintha ezer hangya mászkálna, nem bírják a csuda ékességüket visszatartani, ha érti kend, mire gondolok ?!
2013. okt. 19. 00:21
 42/75 anonim ***** válasza:
úgy is rég pörgettek már árbócon kezdi megenni a rozsda e a leveskonzervem meg a pókháló éppen ideje hogy valami kalóz csődör megpörgessen a konzervnyitójával. :P
2013. okt. 19. 00:28
 43/75 anonim ***** válasza:

Ne is mongya, Pista inkább a Vak Varnyúban üggödél, meg a vedel az a disznaj, mint hogy megmutassa, hol lakik az úristen.

Hát most mondgya meg kend, férfi-e az ilyen ?

2013. okt. 19. 00:29
 44/75 A kérdező kommentje:

:D:D:D:D mögpörgetlek én

itt a röpke alkalom, pöröghötsz a farkamon:P

2013. okt. 19. 00:30
 45/75 anonim ***** válasza:

dehogy férfi az ilyen egy lusta triádvezér digó egy bigsmoke mcdonaldos duplaburger .. há de ilyet..

be kell érnem hogy a leveskonzervem csak nyalogatva lesz és senki nem fogja megkonzervnyitózni.. :s

2013. okt. 19. 00:31
 46/75 anonim ***** válasza:

Ejj, felismertem ám rögtön a kérdezőt, a galád itt leskeledik utánunk.

Ez a tikkes Jóska , csak álruhában !! A mocsadék !

2013. okt. 19. 00:32
 47/75 anonim ***** válasza:
ó hogy csípné el a mutáns paprikás galamb de pörkölt a birkapásztorból gyártott házi csinternet kábeled.
2013. okt. 19. 00:33
 48/75 anonim ***** válasza:
Na de kend, ne bosszankodjon, majd én alaposan eltángálom, úgy megrángatom a fülit, hogy nem jut majd neki eszibe többet, hogy a rendes népek után leskeledjen ! Seprűvel úgy kiporolom a nadrágjából, hogy nem ismernek rá majd a Varnyúban. Aztán mehetnek az én drága jó urammal bánatoskodni, és feküdhetnek a malacok mellé, ottan a helyük a szégyenteleneknek.
2013. okt. 19. 00:35
 49/75 A kérdező kommentje:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

RÍVOK

2013. okt. 19. 00:35
 50/75 anonim ***** válasza:

kéne valami új biznisz a tanyára nem gondolja kend ?

üvegbe termesztet instant kovászos uborkának vajon lenne a kereslete ? vagy egy kalózhajó steak-nek ? belesütném feketeszakál billiárdgolyó ütögetőjét is hmm :P

2013. okt. 19. 00:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!