Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan lány most, aki...

Van itt olyan lány most, aki bulizni készült ma de valamiért nem ment el viszont lenne kedve beszélgetni velem?

Figyelt kérdés
Egy 26 éves srác.
2013. okt. 18. 23:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
hát hun lakik kend ? be kell mérnem a celebroval hogy ide tudják teleportálni a kapitulátuszos csirkéim mert drága ám ide hetedhétországi mucsaröcsög falvába a poler express jegy.
2013. okt. 19. 00:07
 32/75 A kérdező kommentje:
*babot fal*
2013. okt. 19. 00:09
 33/75 anonim ***** válasza:

Há ne aggódjon ezen, van én nékem hétmérföldes kiscsizmám, csinálok melléje hamuban sült pogácsát, felülök a szekérre, három nap és három éjjel kell , és már kendnél leszek.

Nem veszünk ám jegyet, arra a borzalmas masinára, csak úgy köpködi az égre a füstöt nekije. Aztán mondja kend. Strucc tojása van-e ? Abban van most a nagy üzlet, állítólag a piacon 10 krajcárt is megadnak darabjáért.

2013. okt. 19. 00:10
 34/75 anonim ***** válasza:
Kendnek meg adjon a jó istenke jó étvágyat, meg erőt, egészséget, bort , búzás, békességet !
2013. okt. 19. 00:12
 35/75 A kérdező kommentje:
Strucc tojásom van hát itt ni. Van itt a lábaim közt már akkor a mint ha strucc tojta vóna. Néhány szalmabálát beköll majd áldoznom neköm is hogy léapadjon. no de viccet szögre akasztva van hát. hányér vönnék mög? naiva maga pusztán lakott e már?
2013. okt. 19. 00:12
 36/75 anonim ***** válasza:
há én nekem nincsen struccom én smaug földjén laom és elhordták az orckok a struccaim pedig raktam ki villanypásztort de ezek tolvaj skilles orckok voltak át átugrották hát mond kend.. lehet be fogok ruházni egy kalózhajóra amit kiteszek az udvarba házőrzőnek.
2013. okt. 19. 00:13
 37/75 A kérdező kommentje:

Köszönöm Naiva asszonysága.

bort , búzás, békességet !

szeressük a nedvességet

Kurtát nevöttem mostan ezön.

2013. okt. 19. 00:13
 38/75 anonim ***** válasza:

Ejj de kérem, a hajó elúszik, a fa gyenge, há kibízik meg ilyenben? Krokodilt kell venni, bár nem szabadna aztat, de a tikkes jóska tud hozni, alig pár fitying, és még cédulás, hát mondja meg kend, miféle csuda dolgok vannak ?!

De azé vigyázni kell, mert a tikkes lenyúlja ám a felét, ha nem vigyáz, kicsomagolja és hopp, csak a krokodil feje, aztán aztat rakhatja mán akárhová, nem lesz jó semmire, bár még levesbe lehet, ha épp halnak a tikkek.

2013. okt. 19. 00:16
 39/75 anonim ***** válasza:
Rakasson piócákat rája, ha mán akkora, mer az nem egíssíges, aztán nézhet, mikor az asszonykáját a szalmában heggesztik. Jajj jajj a mai fiatalság, milyen széltoló.
2013. okt. 19. 00:18
 40/75 anonim ***** válasza:

hát a szárazföldön felénk nem úsznak a hajók de maga tudja kend.. most egy hajó ami kalóz is ki nem gondolná hogy vane rajta falábú nagyf aszú feketeszakál.. szerintem ez elég ijesztő mert feketeszakál bármelyik részfarkú tikklopót az árbocra húzza

há morre nem jó a krokodil mengő a kockázat és nem csak a orckok meg a tikkesjózsi lopja a tikkeim hanem majd megszi őket a aligátorom uzsonnára :O há kend nem gondolta maga ezt át.

2013. okt. 19. 00:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!