Van itt olyan lány most, aki bulizni készült ma de valamiért nem ment el viszont lenne kedve beszélgetni velem?
Nagyfarkú a tikkes jóska? Bezzeg a Mari eztet nem meséli, csak locsog nekem itten báli ruhákrúl, a lényeget meg nem mongya ez az anyaszomorító. Pedig állítólag ő hált a jóskával a szalmák között, de a mari szégyellheti magát, nem kell ő így már rendes férfinek. Bezzeg a mi időnkben, még tudtuk mi az erkölcs, úgy ám.
Kukorica? Jaj ne emlegesse, lerágták a malacok, mert az a hitvány uram részegen kiengedte őket oda. Jaj, az én pistám pedig hejj de rendes legény vót, aztán nézze meg, hogy elkorcsosult.
Ejj , én sajnálnám a szegény malackákat, bevallom alássan, de pista nem hagyja, hogy szeretgessem őket, aszongya, a disznaj étel, nem jáccunk vele. Há érti ezt maga?
Le is rágták a kukoricát, mehettem utánuk a susnyásba, ejj de senki nem jött utánam, még a nagyfarkú tikkes jóska sem, pedig a nagy kujon mindenki szoknyáját felkapdossa.
Kendnél járt-e ?
Nyeles aszpirin? Az a széllel bélelt drága jó Uram már azt is eljátszotta kártyán, nincs már nekem sem boldogságom, sem nyugodásom, néha kifekszek az ólba nézni a csillagokat, hejj aranyoskám, ha kívánhatnék !
Nem mennék hozzá ehhez a gazemberhez, választanám a kis szegény Jancsikát, nem vót annak egy fityingje se, de tudta mi a dóga , és mit hova kő tenni. Ejj , de sajnálom én eztet.
há dehogy értem testvér há mooo
jóskánál jártam eee ?
há igen mikor vissza csortam a swatos kecskéimmel meg a ensziájeszes tevéimmel a ellopott varázstikkeket akik kapitulátusz szpelt tudtak lőni amitől nagy lett a kukorica há mondja meg.. ilyen kincsöt elcsórni.. há de iylet :! ?
Há nem hiszem el, magánál meg ilyen csodákok történnek, kérem alássan, befogadna engemet is ? Itt hagyok én csapot papot, felkötöm a batyut a hátamra, és isten uccse, csak úgy porzik utánam a vén országút.
Nálunk a tevék megpusztulak mind, de szerintem a Pista titokban rájuk mászott, olyan panaszosan sírtak éjjel, mint a kecskék. Még a homokot is kiköpték, pedig hát kérem alássan, azt szeretik nem ?! Na hát itt meg ilyenek vannak, de megszököm én, csak mondja meg kend, befogad-é magukhoz harmadiknak ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!