Hogy közelítsek felé, ha úgy érzem ő nyitott lenne rá?
10-es vagyok, ő pedig 11.Úgy keződdött, hogy egyik osztálytársa odahívott beszélgetni, és sokat nevettünk, majd megjelent ő is.Első látásra nagyon szimpatikus volt.Azóta mindig köszönünk egymásnak, és mindig azt mondja hogy cuki vagyok.Szerintem nem szívatni próbál ezzel, nagyon kedves lány.Ahogy telt az idő, egyre jobban megtetszett.Ma egy szünetben, mikor találkoztunk, elbeszélgettünk kettesben, igaz nem sokat, de nekem nagyon számított.Nem vagyok biztos benne, de szerintem neki is szimpatikus vagyok.Lehet hogy ez viccnek indult, mármint hogy ilyen meg olyan cuki, de ma például mikor meglátott, azt mondta az egyik barátnőjének, hogy hüü ott van az én.. és többet nem értettem igazából csak jól esett.Amikor beszéltünk nem röhögött a képembe meg ilyesmi, mosolygott, kedves volt.Szerintetek lehet ebből valami, vagy inkább ne is próbálkozzak?Ha pedig próbálkoznék, mivel, vagy mit tegyek, hogy jobban felfigyeljen rám?
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!