Szerintetek meleg/bisex/nyitott ilyesmire?
Van egy uj fiu osztalytarsaunk 16 evse (10.-esek vagyunk), aki focizik(egesz jo csapatban jatszik), es nagyon jol nez ki, modell kepei vannak meg minden a facebook-on. Azt mondta hogy egy haverja kesziti ezeket a kepeket s penzt kap erte(a haverja) szoval ck felkeresre csinalja. Van egy
kepe amin epp egy srac egy kaposztacsomot nyujt neki es o mint egy csaj ket kezet az arcara teszi es fejet oldalra forditja az "oromtol". Igy vicces a kep minden, abszolut nem olyan mint egy meleg de megse mint egy fiu, inkabb olyan "ferfiasan" noies, mint amikor utanozzni akar egy pasi egy not. De igy megismerve a sracot kiderult, h nagyon erzekeny lelek, a focista haverjai (csapattarsai) folyton jonnek fel s szivatgatjak., s mindig mondja h hogy idegesitik nem nagyon rohog rajtuk vagy vag vissza. Haza fele is van mikor tobben mennek o meg se beszel a fiukkal ott maganyosan megis tarsasagan veszi az iranyt haza. A stilusa nagyon egyedi,(ad magara, rendezett, kicsit a nadragjai ilyen szuk farmerek d egyebkent nincs baj :).
Amugy meg ha kerdezek valamit tole, beszelgetek vele, olyan huncutul mosolyog, amit mas fiu nem csinal igy az osztalyunkba, sot meg is nez rendesen kozbe nem csak engem mas fiukat is, bar igy lanyokat is. Lanyokkal is nevetgel meg minden de igy kicsit na fura a tobbi fiuhoz kepest mert fiukkal is baratsagos es mosolyog rajuk meg minden.
Ezek alapjan szerintetek elkepzelheto hogy meleg? mert egyebkent focizik, beszelt egyszer a regi sulijaban jaro csajokrol, meg allitolg volt is neki d ezt nem tudom biztosra es senki se. Amugy meg abszolut nem meleges a jarasa, ugy egyebkent de most nem tudom eldonteni hogy mi is a helyzet.
Tudom hogy nehez igy eldonteni d ertelmes valaszokat szivesen olvasgatnek...
Nem hinném, hogy meleg, legalábbis kicsi az esélye. A leírás alapján kicsit hasonlíthat a viselkedési stílusunk.
Ha jól gondolom, nem egy szószátyár típus, alapvetően kedves mindenkivel. Akit kedvel, vagy legalább is nincs vele baja, arra legalább egy kicsit mosolyog, odafigyel a beszélgetőpartnerre. Ugyanakkor szereti, ha néha "üres dobozolhat", nem zavarják. Szeret olyanokkal lenni, akik viszonozzák a kedvességet.
Szóval nem, szerintem szimplán csak nem érdekli senki.
"Ezek alapjan szerintetek elkepzelheto hogy meleg? mert egyebkent focizik"
Kedves kérdező: hogy a viharban függ össze a sport a szexuális irányultsággal? Én gimis koromban pl. vízilabdáztam.. most akkor bem lehetek meleg? :)
Amúgy szerintem a srácról ezekből az infókból még nem lehet megállapítani.. Lehet, hogy csak zárkózott.
23f meleg
Lehetséges. De, mint írták semmi sem biztos. Ha olyan kedves, mint aminek leírtad. Intézd el, hogy 4szem között beszéljetek, s akkor mond el neki hogy szerelmes vagy belé stb. s hátha elmondja. Igen, kérdező, látom a soraid alapján hogy bejön a srác ;)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!