Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miskolcon hol ismerkedhetnénk...

Miskolcon hol ismerkedhetnénk melegekkel vagy leszbikusokkal?

Figyelt kérdés

Egyik legjobb barátnőm leszbikus, én meg meleg, jól egymásra találtunk:)).

De a lényeg, hogy nem nagyon találunk magunknak senkit, nem ismerünk egy olyan helyet sem, ahová a magunkfajta fiatalok járnának ismerkedni. Tudnátok pár tippet adni?

A gyűlölködésből nem kérek, köszönöm.

17/F

2013. szept. 29. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézzél szét a Lapua bárban.
2013. szept. 29. 20:47
 2/3 anonim ***** válasza:
86%

Társkeresőn, de igaz hogy az nem olyan.. habár a gyakorin is vannak nagyon érdekes személyek akik csak azt akarják..

A türelem rózsát terem. Én is elmondhatom hogy a gyakorin találtam meg az életemet. Igaz, távkapcsolat, de szeressük egymást s kész, no meg nekem mivel vidéki vagyok csak távkapcsolataim lehetnének.

Társkeresőnek ott a randi.gay.hu, nekem az a kedvencem, onnan is van pár barátom, de el is költöztek meg ők már kissé kiábrándultak voltak de megértem őket mert tudok én is egy ördögöt akire még mindig emlékszem de hú...

Sok sikert kívánok!

19/F

2013. szept. 30. 08:06
 3/3 anonim válasza:
Szia! Én Miskolc környékén lakom, ha gondoljátok én szívesen csatlakozom hozzátok ;) 21/L Egyébként a Cubano nevű melegbarát szórakozóhelyen is lehet ismerkedni, ott van a Centrumtól pár méterre!
2013. okt. 2. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!