Hogy és hol találnék olyan embert, aki belemenne egy kötetlen kapcsolatba?
Nem.
Azért az országrész, kor, kb magasság, igények, érdeklődési kör - szellemi szint (nem mindegy ha közös programokat is szeretnél valakivel), alkat nem mellékes kérdés. Szerintem számodra sem. Nem? :)
Nagyon megértem, ha nem itt tervezted az ismerkedést. Mostanra már eláraszthattak téged a privátok (eddig másoktól). :D Ennyi szűz serdülő között azt mondják ez a tendencia.
Kérdésedre bővebben válaszolva nőként a helyzeted nagyon könnyű. Bármelyik társkeresőn fotóval vagy fotó nélkül szabadon válogathatsz képek és magasság, képzettség, bármi alapján. love.hu, twoo, badoo, csajokéspasik.. megszámlálhatatlan lehetőséged van.
Szerintem meg pont hogy nem ez a tendencia. Reményveszett, kalandra vágyó, kiégett, vagy csak szimplán új módszerekkel kísérletező huszonévesek annál gyakoribbak.
Tudom, hogy nem illik mindenre és mindenkire panaszkodni, de ez a társ- és szexkeresősdi annyira kirakatvásár feelinggel rendelkezik. Magával az interneten ismerkedéssel nincs különösen problémám (sőt), de előbb látni egy ember tükör előtti félmeztelen testét, mint a megnyilvánulásait hallani/olvasni, hogy is mondjam csak... :D Persze nagyrészt a kinézetről (is) szól a dolog, de nem túl szerencsés, ha az illető többek között funkcionális analfabéta, felnőtt létére. Mindenesetre köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!